MK 2021/2022DVSC-Schaeffler-FTC-RCH 22-30

Bravúr kell a négyes döntőhöz!

A bajnoki címvédő Ferencvároson keresztül vezethet az út a Magyar Kupa Final Four-ja felé. A szerdán 18.30-kor kezdődő mérkőzésen nagy szükség lesz a szurkolók segítségére!

2022. március 8. - dvsckezilabda.hu

Telt ház, kupahangulat! Majd két esztendő után először lehet ismét korlátozások nélkül szurkolni, ráadásul az aktuális bajnoki aranyérmes, a régi nagy rivális Ferencváros lesz az ellenfél, így a fantasztikus miliő garantált. A zöld-fehérek szezonja messze nem problémamentes, megküzdöttek a coviddal és a sérülések sem kerülték el a csapatot, ezzel együtt a BL-ben ott vannak az egyenes kieséses szakaszban és a bajnokságban is csak a Győrtől kaptak ki.

Nálunk a válogatott szünet után - öt játékosunk a felnőtt, egy a junior válogatottban volt érdekelt - hétfőn délután gyakorolt újra együtt a csapat, így nem sok idő maradt a Fradi elleni felkészülésre. A spanyolországi győztes Eb-selejtezőn öt DVSC SCHAEFFLER-játékos (Bordás Réka, Hornyák Dóra, Planéta Szimonetta, Tóvizi Petra és Vámos Petra) lépett pályára, az ő hangulatuk érthetően remek a santanderi siker után.

"Boldogok vagyunk, hiszen nagy lépést tettük a csoportelsőség felé - mondta a hazatérés után Planéta Szimonetta. - Túl sok időnk persze nem volt az ünneplésre, hiszen egy hosszú utazás után megkezdtük a felkészülést a ránk váró újabb komoly feladatra. Hétfőtől már csak a Fradi elleni MK-meccsre koncentrálunk. Nem sok idő jutott a felkészülésre, mindössze két edzésünk volt a kupameccsig. Ősszel Budapesten nagyon jó meccset játszottunk a Fradi ellen, most is hasonló találkozóra számítunk. Természetesen szeretnénk továbbjutni, ehhez pedig nyernünk kell, de megpróbáljuk, hiszen nincs veszíteni valónk. Kiegyensúlyozott teljesítényre és néhány kiemelkedő produkcióra lesz szükségünk a sikerhez!"

Ahogy azt Szimó is említette, a két csapat őszi bajnoki mérkőzésén, az Elek Gyula Arénában remek teljesítményt nyújtott csapatunk, a 44. perc elején még 22-22 volt az eredmény, a hajrá azonban a zöld-fehéreké volt, s végül 29-26-ra nyertek!

A Hódos Imre Sportcsarnokban március 9-én, szerdán 18.30-kor kezdődő DVSC SCHAEFFLER - FTC-Rail Cargo Hungaria Magyar Kupa negyeddöntőt Altmár Kristóf és Horváth Márton vezeti majd. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén a vendégcsapat léphet tovább! A találkozót az M4Sport élőben közvetíti!

A találkozóra online (honlapunkon a Jegy és bérlet menüpont használatával) vehetik meg elővételben belépőjegyüket. Személyesen a Nagyerdei Stadionban a mérkőzés napján 10 és 15 óra között lehet belépőhöz jutni. A találkozó előtt 16.45-kor nyit a Hódos Imre Sportcsarnok főpénztára, kapunyitás 17 órakor. A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló belépő 1500 forintba kerül.

Csapatunk is csatlakozott a Debreceni Karitatív Testület az ukrajnai háború menekültjei számára szervezett adománygyűjtő akciójához.

Amire szükség van: azonnal fogyasztható élelmiszerek (szendvics, csokoládé, müzliszelet, keksz, könnyen melegíthető konzervek) takarók, pelenkák, higiéniai eszközök (fogkrém, tusfürdő, szappan, pelenka, kéztörlő), takaró, pléd, hálózsák.

Szurkolóink adományaikat a DVSC SCHAEFFLER - FTC-Rail Cargo Hungaria Magyar Kupa negyeddöntő előtt valamennyi bejáratnál átadhatják!


Forrás: dvsckezilabda.hu

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...

március 23., 21:29

Karnyújtásnyira voltunk a csodától

Hihetetlen mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Vipers Kristiansand otthonában. Tíz másodpercen múlt a csoda. Véget ért a nagy utazás, de emelt fővel búcsúztunk. Tovább...

március 22., 17:00

Élvezni minden pillanatot!

Szombaton 18 órakor a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A tét a negyeddöntőbe jutás! A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Tovább...