NBI 2010/2011FTC RightPhone-DVSC-Korvex 31-33

DÖNTŐ!!!!!!!!!!

Drámai csatában, hétméteres párbaj után döntőben a DVSC-Korvex!

2011. május 1., 16:48 (BA)

Kétszer nyerni a Kőbányai úton. Lehetetlen küldetésnek tűnt, mégis sikerült. Pedig az első félidőben háromgólos Loki-előnyből lett négygólos hátrány. Ám amit a szünet után produkált a csapat, arról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.

A félidei 19 kapott gól után feljavult a védekezés, Évike pedig remekelt a kapuban. Így 29-29 lett a vége. Következett a büntetőpárbaj, amelyben nálunk Sopronyi Anett, Bognár Barbi, Bogdanovics Anna és Mörtel Renáta betalált (Dodó lőtt kapufát), míg a másik oldalon Tomori kapufát lőtt, Zácsik hetesét védte Kiss Éva, így Szamoránsky Piroska és Szaka Adrienn hiába lőtte be a maga büntetőjét, a párbajt 4-2-re nyerte a DVSC-Korvex, a párharcot pedig 2-1-re.

Jelentjük: a lehetetlen küldetés megvalósítva, jöhet a döntő!

FTC-RAIL CARGO HUNGARIA-DVSC-KORVEX 31-33 (19-15, 29-29) - hétméteresekkel

Kőbányai út, 1200 néző. V: Bonifert, Oláh

FTC: PASTROVICS - Kovacsicz 4, TOMORI 5, Szucsánszki 8 (6), SZAMORÁNSKY P. 6 (1), Zácsik 3 (1), Szádvári 3. Csere: Abramovics, (kapus), Balogh B, Trufán 1, Szamoránsky A. , Szarka 1 (1). Edző: Elek Gábor.

DVSC: TRIFFA - Csáki 3, Hornyák D. 3, BOGNÁR B. 6 (1), Szabó V. 2, BOGDANOVICS 6 (1), JUHÁSZ G. 3. Csere: KISS É. (kapus), BORBÁS 2, MÖRTEL 5 (3), Sopronyi 2 (1), Bulath 1, Dakos, Kazai, Slakta, Edző: Köstner Vilmos.

Kiállítások: 8, ill. 16 perc

Hétméteresek: 11/9, ill. 8/6

MESTERMÉRLEG

Elek Gábor: Küzdelmes mérkőzésen a szerencsésebb csapat nyert, de egyáltalán nem érdemtelenül. Mi most már minden erőnkkel a KEK-döntőre készülünk!

Köstner Vilmos: Akármilyen rossznak látszunk az újabb hetespárbajjal megszerzett legalább ezüstérem feledtet minden nehézséget. Ezt az Anyák Napján elért sikert elhunyt édesanyám emlékének ajánlom! S persze sohasem feledjük Baranyai Tóni barátunkat, az ő munkája is benne van ebben az eredményben!


BA

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...

március 23., 21:29

Karnyújtásnyira voltunk a csodától

Hihetetlen mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Vipers Kristiansand otthonában. Tíz másodpercen múlt a csoda. Véget ért a nagy utazás, de emelt fővel búcsúztunk. Tovább...

március 22., 17:00

Élvezni minden pillanatot!

Szombaton 18 órakor a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A tét a negyeddöntőbe jutás! A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Tovább...