EL 2021/2022Magura Cisnadie-DVSC-Schaeffler 25-21

Együtt a győzelemért!

A szezon eddig legnehezebb és legfontosabb mérkőzése vár a DVSC SCHAEFFLER csapatára vasárnap Nagydisznódon. A meccset élőben láthatják a DVSC Kézilabda YouTube-csatornáján.

2021. november 20., 15:43 - dvsckezilabda.hu

A múlt szombati 22-22-es döntetlen után nehéz helyzetből várhatjuk a Magura Cisnadie elleni visszavágót az EHF Európa Liga 3. selejtezőkörében. A tét a csoportkörbe jutás, a feladat adott: győzni kell, de akár a döntetlen is elég lehet a továbblépéshez.

Ahogy az első meccs után is írtuk: egy mérkőzésen dől a továbbjutás, hiszen a debreceni döntetlen után teljesen nyílt a párharc. A Magura Cisnadie pihent a héten, a mi lányaink pályára léptek, s lélekerősítő győzelmet arattak a Dunaújváros ellen. Ez a siker, s a második félidei felszabadult játék lehet a továbbjutás kulcsa! Persze az sem mellékes, hogy milyen felfogásban vezetik majd a találkozót a bolgár sípmesterek. A Debrecenben egyébként jól ténykedő fehérorosz játékvezetők partnerek voltak a román csapat extrém játéklassításban, s ez nagyban megnehezítette a dolgunkat, Persze ez ellen nem csak a sípmesterek tehetnek, hiszen, ha nálunk lesz az előny, passzív jelzés nélkül is nagyobb tempóra bírhatjuk ellenfelünket. Ami a csapat hangulatát illeti, a harci kedv töretlen a DKKA elleni siker pedig használt a lelkeknek.

"Jót tett a csapatnak a Dunaújváros elleni magabiztos győzelem, jobb hangulatban, nagyobb önbizalommal készülünk a vasárnapi kupavisszavágóra - fogalmazott a DKKA ellen remeklő, öt gólt szerző Bordás Réka. - Hazai pályán szoros meccset játszottunk román ellenfelünkkel, a visszavágón is kemény csatára számítok. Annyival könnyebb lesz a dolgunk, hogy testközelből is megismerhettük őket, emellett ki tudjuk javítani a múlt szombaton elkövetett hibákat. Ha úgy tudunk vasárnap játszani, mint a Dunaújváros ellen a második félidőben, vagy korábban a Ferencváros otthonában, akkor meg tudjuk nyerni a mérkőzést és továbbjuthatunk, hiszen szeretnénk ott lenni a csoportkörben!"

A debreceni csapat a meccs napján Debrecenből különgéppel utazik Erdélybe, majd a nagyszebeni repülőtérről buszozik Nagydisznódra.

A november 21-én, vasárnap, magyar idő szerint 17 órakor kezdődő Magura Cisnadie - DVSC SCAHEFFELR EHF Európa Liga-selejtező visszavágót két bolgár játékvezető, Szvetoszlav Jovcsev és Zvezdelin Joncsev vezeti majd. A mérkőzés a romániai Covid szabályozás miatt, zártkapus.

A mérkőzést a DVSC Kézilabda YouTube-csatornáján élőben közvetítjük!

Szurkoljanak a csapatnak itthonról: EGYÜTT A GYŐZELEMÉRT!


Forrás: dvsckezilabda.hu

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...

március 23., 21:29

Karnyújtásnyira voltunk a csodától

Hihetetlen mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Vipers Kristiansand otthonában. Tíz másodpercen múlt a csoda. Véget ért a nagy utazás, de emelt fővel búcsúztunk. Tovább...

március 22., 17:00

Élvezni minden pillanatot!

Szombaton 18 órakor a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A tét a negyeddöntőbe jutás! A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Tovább...