NBI 2021/2022Kisvárda-DVSC-Schaeffler 27-28

Erős várat kell bevennünk!

Pénteken 18 órakor Kisvárdán lép pályára a DVSC SCHAEFFLER csapata. A keleti rangadón jó formában levő, kellemetlen ellenfél vár ránk.

2022. február 10., 18:00 - dvsckezilabda.hu

A Kisvárda - DVSC párharc majd három évtizedes múltra tekint vissza. Először 1994. március 15-én lépett pályára a debreceni csapat a szabolcsi városban, s hatalmas küzdelemben nyert 12-10-re. A következő években rendre kiélezett meccseket vívott a Loki Kisvárdán, s a rivális 1999-es kieséséig kétszer is kikapott a kelet-magyarorsszági riválistól. A történet a 2017/18-as szezonban folytatódott, amikor a Kisvárda újra NB I-es lett, s azóta is kőkemény csatákat hoznak a két csapat meccsei.

Pénteki ellenfelünk ráadásul remek formában várja a DVSC SCHAEFFLER elleni mérkőzést, hiszen legutóbbi két bajnokijukon előbb pontot szereztek az MTK otthonban, majd megverték a Dunaújvárost, s közben elbúcsúztatták a Magyar Kupától a tavalyi bajnokság bronzérmesét, a Mosonmagyaróvárt.

Ami jó hír, hogy az elmúlt mérkőzéseinken betegség miatt hiányzó játékosaink újra edzésbe álltak, így teljes kerettel utazhatunk Kisvárdára.

"Nagyon örülünk, hogy végre teljes a csapat, rendesen tudunk készülni az előttünk álló feladatokra - mondta a DVSC SCHAEFFLER fiatal átlövője, Poczetnyik Luca. - Izgatottan várjuk, hogy elkezdődjön a bajnokság második fele, s azt is tudjuk, hogy nagyon kemény meccs vár ránk Kisvárdán. Ellenfelünk jó formában van, fontos lesz, hogy megállítsuk a lerohanásaikat. Támadásban a saját játékunkat kell játszanunk, ha azt csináljuk, amiben jók vagyunk, akkor meg tudjuk nyerni a mérkőzést!"

A Kisvárdai Városi Sportcsarnokban (Kisvárda, Flórián tér 6.) február 11-én, pénteken 18 órakor kezdő a Kisvárda-Master Good SE - DVSC SCHAEFFLER bajnoki mérkőzést Paska Dániel és Vastag Sámuel vezeti majd. A találkozót a DVSC Kézilabda YouTube-csatornáján élőben közvetítjük!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Fontos tudnivaló, hogy a 2021. november 20. napjától hatályos 633/221. (XI. 18.) Korm. rendelet alapján kötelező maszkot viselni a zárt térben megrendezett sportrendezvény helyszínén.


Forrás: dvsckezilabda.hu

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...

március 23., 21:29

Karnyújtásnyira voltunk a csodától

Hihetetlen mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Vipers Kristiansand otthonában. Tíz másodpercen múlt a csoda. Véget ért a nagy utazás, de emelt fővel búcsúztunk. Tovább...

március 22., 17:00

Élvezni minden pillanatot!

Szombaton 18 órakor a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A tét a negyeddöntőbe jutás! A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Tovább...