NBI 2012/2013DVSC-Fórum-Veszprém Barabás KC 19-23

Fiatalos rangadó pénteken

A győri importból felépített Veszprém lesz a DVSC-Fórum vendége pénteken a Hódosban. A 18 órakor kezdődő meccsen a honi kézilabdás história két legfiatalabb átlagéletkorú NB I-es csapata lép pályára.

2012. október 10., 15:27

Győrben évek óta tervezték, hogy a BL-sikerre aspiráló első csapat mellett még egy együttest indítanak az első osztályban. Az elképzelés erős ellenállásba ütközött néhány riválisnál, ám az elmúlt szezonban csődbe jutó veszprémi csapattal karöltve végül megtalálták a megoldást. A játékosokat átigazolták a felnőtt keret nélkül maradó Veszprém Barabás KC-hez, így már semmi akadálya nem volt a "Győr II" indulásának. Az ifjak pedig erőteljes rácsodálkozás helyett belecsaptak a dolgok közepébe, eddig remekül szerepeltek, három sikerük mellett csupán a Fradi otthonában szenvedtek vereséget.

Így várhatjuk a fiatalos rangadót, hiszen ne feledjük, hogy a DVSC-Fórum kerete is a szenvtelenül ifjú kategóriába sorolható, mindkét oldalon akadnak jó néhányan a keretben, akik még a juniorbajnokságban is szerepelhetnének. Most viszont felnőtt meccset játszik a két csapat, méghozzá az előjelek alapján nem is akármilyet!

A már említett tényezők miatt abban például biztosak lehetünk, hogy az iramra nem lehet majd panasz, s az is valószínű, hogy bár a pályára lépők majd mindegyikének kijár a kisasszony megszólítás, nem kisasszony-kézilabdát láthatnak majd a nézők. A "Veszprémi ETO" játékának alapja ugyanis a kőkemény védekezés, s a debreceni lányok sem ijedősek.

Azaz minden szempontból ütős kis meccsre számíthatunk, amelyet az eredetileg kijelölt Medve Róbert, Nagy László bírópáros helyett a Bonifert Ferenc, Oláh Viktor duó dirigál majd.

Kár lenne kihagyni, úgyhogy pénteken este hatkor mindenkit várunk a Hódosban, sőt nem árt korábban érkezni, hiszen 14 órától ifjúsági, 16 órától pedig junior bajnokin is egymásnak feszül a DVSC-Fórum és a Veszprém.


A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...

március 23., 21:29

Karnyújtásnyira voltunk a csodától

Hihetetlen mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Vipers Kristiansand otthonában. Tíz másodpercen múlt a csoda. Véget ért a nagy utazás, de emelt fővel búcsúztunk. Tovább...

március 22., 17:00

Élvezni minden pillanatot!

Szombaton 18 órakor a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A tét a negyeddöntőbe jutás! A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Tovább...