NBI 2006/2007DVSC-Aquaticum-Győri Audi ETO KC 20-33

Győri henger a Hódosban

Nem sokáig tartottuk a lépést a parádézó győriekkel, akik ezután megléptek tőlünk. Az ifik viszonyt nyertek a rangadón.

2006. szeptember 27., 19:46 (DZL)

Női kézilabda, NB I, 5.forduló:

DVSC-Győri Audi ETO KC 20-33 (8-19)

Debrecen, 1600 néző.

Vezette: Dobrovits, Tájok.

DVSC: Vorozscova - Csáki 1, Benyáts, Orbán 10, Szabó V. 2, Szűcs G. 1, Stuparicová 2. Cserék: Rácz, Latakaité 3, Sopronyi, Sütő E., Király, Madai, Kovács A. 1.

Győr: Guiu - Bódi 3, Bradeanu 5, Hornyák, Temes 3, Vérten 6, Görbicz 7/3. Cserék: Radulovic 4/1, Somoi 2, Bognár 1, Kovacsicz 2, Juhász.

Hétméteresek: 1/0, ill. 6/4.

Kiállítások: 0, ill. 2 perc.

Az eredmény alakulása: 8.p.: 3-5, 12.p.: 6-5, 19.p.: 6-11, 25.p.: 7-14, 36.p.: 9-22, 43.p.: 12-26, 51.p.: 15-29.

A mérkőzés előtt a DVSC ügyvezetője, Fekete György köszöntötte a legutóbbi szezon két legjobb utánpótláskorú játékosát, akik a Kempa jóvoltából ajándékcsomagot kaptak. Az ifiknél Sopronyi Anett, a serdülőknél Halász Lilla volt a kitüntetett.

Sok néző látogatott ki a rangadónak várt összecsapásra, amely a két tábor jóvoltából remek atmoszférában indult. Tánya és Anna révén az elején még tartottuk a lépést a Róth-alakulattal, de alig telt el tizenöt perc és a ritmust váltó vendégek állva hagyták a sokat hibázó Lokit. Lányaink bizonytalanok voltak, a másik félnél pedig a román kapus, Guiu nagyon elkapta azt a bizonyos fonalat. Radulovic már négynél járt, a DVSC pedig tíz percen keresztül nem tudott betalálni a zöldek kapujába. A már említett (szerbből magyarrá lett) világklasszis átlövő a játékrész 23.percében bokasérülést szenvedett és onnantól kezdve már nem tudott visszajönni. Ettől még nem gyengült meg jelentősen a bajnok, mert Görbiczék parádéztak a megrogyott Loki ellen. Sajnos a szünetre eldőlt a két pont sorsa.

A második félidőben ugyan próbálkoztak a lányok közelebb férkőzni a bajnokhoz, de ez nem sikerült. Ha Anna nem indul be (a szünet után hetet vágott be), akkor a vége sokkal csúnyább lehetett volna. Mindkét edző igyekezett lehetőséget adni a cseréknek az utolsó percekben, de a kép nem javult. A második harminc percben csak kettővel volt jobb a vendég, amely kiváló napot fogott ki és súlyos vereséget mért a rendkívül sokat hibázó, bizonytalan DVSC-re.

Túl sokat nem szabad merengeni ezen a vereségen, hanem fel kell állni a padlóról és kötelező összeszedni magunkat, ha nem akarunk a Fehérváron simán nyerő Fradi ellen is betlizni. Vasárnapig még van időnk rá. Minden tiszteletünk és köszönetünk a közönségé, amely végig bíztatta a lányokat.

Ifi:

DVSC-Győr 24-21 (13-9)

A mieink megérdemelt győzelmet arattak a rangadón.

A felnőttek meccsét holnap leadja az Alföld TV este fél nyolctól.

DZL

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...

március 23., 21:29

Karnyújtásnyira voltunk a csodától

Hihetetlen mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Vipers Kristiansand otthonában. Tíz másodpercen múlt a csoda. Véget ért a nagy utazás, de emelt fővel búcsúztunk. Tovább...

március 22., 17:00

Élvezni minden pillanatot!

Szombaton 18 órakor a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A tét a negyeddöntőbe jutás! A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Tovább...