NBI 2021/2022Győri Audi ETO-DVSC-Schaeffler 31-23

Most nincs veszíteni valónk!

Pénteken 16 órakor a győri Audi Arénában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER csapata. A mérkőzést YouTube csatornánkon élőben közvetítjük.

2022. január 27., 18:02 - dvsckezilabda.hu

A 2021/22-es szezonban még minden fronton (bajnokság, BL) hibátlan győri csapat otthonában játssza a bajnokság első felének utolsó mérkőzését csapatunk. Egy ilyen mérkőzésen még tejes kerettel sem számítana esélyesnek a debreceni együttes, megtizedelt csapatunktól tisztes helytállásra számíthatunk az Audi Arénában. Vasárnap, a Vasas elleni hazai meccs nem úgy sikerült, ahogy terveztük, kínkeserves végjátékban szereztük meg a két pontot az újonc fővárosi csapat ellen.

"Nagyon nehéz meccset játszottunk a Vasas ellen, meglátszott, hogy sokan hiányoztak betegség miatt, de mostanában szinte minden csapat hasonló gondokkal küzd - emlékezett Karina Jezsikava a vasárnapi bajnokira. - Nagyon nehéz ilyen körülmények között készülni, hiszen azt sem tudjuk, ki lesz ott a következő edzésen. Szerencsére a hajrában sikerült ellenfelünk felé kerekedni és megszereztük a két pontot, ez a legfontosabb."

Fehérorosz válogatott játékosunk, aki hat gólt lőtt az angyalföldieknek mindig örömmel lép pályára az ETO ellen.

"Nagyon erős csapat a Győr, remek játékosai vannak, de én szeretek ilyen kimagasló tudású ellenféllel játszani - beszélt Karina a győri meccsről. - Reméljük, hogy lesz néhány visszatérőnk és jó meccset tudunk játszani pénteken. Az biztos, hogy nincs veszíteni valónk az ETO ellen!"

Az Audi Arénában január 28-án, pénteken 16 órakor kezdő a Győri Audi ETO KC - DVSC SCHAEFFLER bajnoki mérkőzést Hargitai Gábor és Markó Gábor vezeti majd. A találkozót a DVSC Kézilabda YouTube-csatornáján élőben közvetítjük!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Fontos tudnivaló, hogy a 2021. november 20. napjától hatályos 633/221. (XI. 18.) Korm. rendelet alapján kötelező maszkot viselni a zárt térben megrendezett sportrendezvény helyszínén.


Forrás: dvsckezilabda.hu

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...

március 23., 21:29

Karnyújtásnyira voltunk a csodától

Hihetetlen mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Vipers Kristiansand otthonában. Tíz másodpercen múlt a csoda. Véget ért a nagy utazás, de emelt fővel búcsúztunk. Tovább...

március 22., 17:00

Élvezni minden pillanatot!

Szombaton 18 órakor a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A tét a negyeddöntőbe jutás! A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Tovább...