EHF 2006/2007DVSC-Aquaticum-Ikast Bording 27-26

Most többet hibáztunk

Nyilatkozatok a tegnapi kupacsatát követően.

2007. március 26., 17:13 (DZL)

Gyűjtöttünk néhány véleményt a Loki-Ikast összecsapás után. A szereplők ezt mondták nem sokkal a lefújás után:

Gro Hammerseng:

-Fantasztikus hangulat volt az arénában, egy nagyon jó magyar csapatot vertünk ki a kupából. Egy kicsivel jobban játszottunk. Nehéz volt kivívni a továbbjutást.

Rikke Schmidt:

-Nagyon szoros párharc volt. A Debrecen kiváló együttes. Kemény visszavágót játszottunk. Fiatal és tehetséges a magyar gárda, szép jövő előtt áll.

Orbán Annamária:

-Az eddigi mérkőzéseken látott agresszív védekezésünk most elmaradt. Én ennek tulajdonítom azt, hogy nem jutottunk tovább. Most többet hibáztunk, mint Dániában.

Kiss Éva:

-Bíztunk magunkban, mert volt lehetőségünk a továbbjutásra. Nem minket tartottak esélyesnek a párharcban. A védekezésünk talán lehetett volna egy kicsit jobb.

Ole Damgaard:

-Sok a sérülésből visszatért játékosunk, így próbáltam keresni a megfelelő felállást a mérkőzéseken. Két nagyon komoly meccset vívtunk a magyar csapattal, de mi még közel sem vagyunk csúcsformában. Szeretnénk megnyerni az EHF Kupát. A sorsoláskor örültünk, hogy Magyarországra jöhetünk, mert ez egy nagyon szép hely.

Sopronyi Anett:

-Az utolsó tíz percben dőlt el az egész. A végén idegesek voltunk és kapkodtunk, nem tudtunk átlépni a holtponton. Nagyon elfáradt mindkét csapat a meccsen. Nem szabad összetörnünk, készülni kell a Magyar Kupára. Már csak ez maradt nekünk.

Benyáts Bea:

-Sajnos nem sikerült a bravúr, amire készültünk. Sokszor elsiettük a támadásainkat, pontatlanul lőttünk. Többet hibáztunk, mint Dániában és sokszor tudtak minket lerohanni az Ikast játékosai. Öt gólos hátránynál sem adtuk fel, küzdöttünk.

Varga József:

-Nem szabad álmodozni, az Ikast egy igazi klasszis csapat, amit most is bizonyított. Azért arra büszke vagyok, hogy az EHF Kupában eddig csak mi tudtuk legyőzni a dánokat. A bravúrhoz eredményesebb és hatékonyabb játék szükségeltetett volna a húzóembereinktől.


DZL

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...

március 23., 21:29

Karnyújtásnyira voltunk a csodától

Hihetetlen mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Vipers Kristiansand otthonában. Tíz másodpercen múlt a csoda. Véget ért a nagy utazás, de emelt fővel búcsúztunk. Tovább...

március 22., 17:00

Élvezni minden pillanatot!

Szombaton 18 órakor a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A tét a negyeddöntőbe jutás! A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Tovább...