NBI 2005/2006DVSC-Valdor-Ferencváros 21-24

Nem játszottunk jól

Hetven perc késéssel kezdődött a találkozó, amely után már nem a Loki a második a tabellán.

2006. március 5., 12:40 (DZL)

Női bajnokság, 20.forduló:

DVSC - FTC 21-24 (9-13)

Debrecen, 2800 néző.

Vezette:Kékes Cs., Kékes P.

DVSC: Vorozscova-Kereki, Latakaité 2, Rácz 1, Szűcs G. 5, Orbán 9/3, Stuparicová 1. Cserék: Caltiková 1, Csáki 2, Madai, Stanisic.

FTC: Harisová-Mraviková 3, Laluska 3, Uhraková 2, Szucsánszki 2, Tóth 9/1, Kirsner 3. Cserék: Szamoránsky P. 1, Kamper 1, Pastrovics (kapus).

Hétméteresek: 3/3, ill. 2/1.

Kiállítások: 4, ill. 10 perc. (Uhraková piros lap a 60.percben)

Az eredmény alakulása: 6.p.: 3-2, 10.p.: 3-5, 14.p.: 4-5, 19.p.: 6-6, 27.p.: 9-12, 38.p.: 13-15, 46.p.: 15-19, 54.p.: 18-23.

Ismét a Loki keretébe került Stanisic, aki a hét elején a vízumát intézte Belgrádban.

Orbán Annamária vezetésével tartotta a lépést a DVSC a fővárosiakkal a mérkőzés elején. A csapatok fej-fej mellett haladtak, de míg a vendégek könnyebben, addig mi nehezebben szereztük a gólokat. A kissé indiszponáltnak tűnő Kékes testvérek ítéleteikkel többször borzolták fel a zsúfolásig megtelt Hódos közönségét. A csapatok a nézőtéren viaskodtak, a két szurkolótábor pedig remek hangpárbajt vívott egymással. A huszadik perc után hárommal megléptek a zöldek, ami időkérésre késztette Bíró Imrét. A szünetig már nem csökkent a különbség, mert pontatlanul játszottak Szűcsék.

A pihenő után még próbálkozott a közönsége által remekül bíztatott DVSC, de Tóthék szinte minden lövése utat talált a hazai kapuba. Nem volt elég agresszív a Loki védekezése és a hatos fal sem tűnt eléggé hatékonynak a ferencvárosi bombák ellen. Támadásainkból hiányzott az ötlet, a már többször megszokott kreativitás. Ezen az összecsapáson nekünk szinte semmi, a Németh-gárdának meg majdnem minden bejött.

Most talán jobban akarta a győzelmet a Ferencváros, amely egy közlekedési baleset miatt késve érkezett meg Debrecenbe. A buszból a pályára beeső Kirsnerék lelkesebben játszottak a szerdai vereséget még szemmel láthatóan feldolgozni nem tudó DVSC ellen.

A Loki közönsége ezúttal sem adott hangot elégedetlenségének. A megint jelesre vizsgázó drukkerek megtapsolták a ma is nagyon küzdő, de egy élcsapat ellen túl sokat bakizó kedvenceiket.

Szerdán a Cornexit fogadjuk este hattól. A tét a négy közé jutás lesz a Magyar Kupában. Ott nem szabad hibázni.

Nyilatkozatok:

Bíró Imre:-A Fradi játéka meggyőzőbb, dominánsabb volt az egész mérkőzésen. Nem voltunk olyan markánsak, mint korábban.

Németh András:-Azt hiszem lelkiekben voltunk jobban ott ezen a találkozón. Számítottunk arra, hogy a győriek győzelme megrendíti a hazai pályán hosszú ideje jól szereplő debrecenieket. Határozott és jó védekezésünknek köszönhetjük a győzelmünket.

Fotó:Czeglédi Zsolt (HBN)


DZL

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...

március 23., 21:29

Karnyújtásnyira voltunk a csodától

Hihetetlen mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Vipers Kristiansand otthonában. Tíz másodpercen múlt a csoda. Véget ért a nagy utazás, de emelt fővel búcsúztunk. Tovább...

március 22., 17:00

Élvezni minden pillanatot!

Szombaton 18 órakor a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A tét a negyeddöntőbe jutás! A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Tovább...