NBI 2020/2021DVSC-Schaeffler-Váci NKSE 28-30

Nem lehet más a cél: újra győzni kell!

Vasárnap délután a Vác elleni két ponttal teheti igazán értékessé szerdai budapesti győzelmét a DVSC SCHAEFFLER.

2021. május 29., 17:03 - dvsckezilabda.hu

Hektikus meccset játszottak a debreceni lányok a hét közepén az MTK otthonában, de a lényeg, hogy megszerezték a két bajnoki pontot, s ezzel nagyot léptek céljuk elérése felé.

"Tudtuk, hogy miért utazunk Budapestre, szerettük volna elhozni a két pontot, hogy a céljainkat elérjük, s ha nem is túl jó védekezéssel, de nyertünk" - fogalmazott a szerdán remekül játszó, hat gólig jutó Hornyák Dóra.

Az MTK otthonában szerzett két pont akkor lehet igazán értékes, ha a hét utolsó napján újabb kettőt szerezne hozzá a csapat, a Váci NKSE elleni hazai meccsen. Ráadásul törleszteni valónk is akad, hiszen február végén 32-28-ra kikaptunk a Duna-parti városban.

"Vácon nem játszottunk jól, mindenképpen ki kell javítanunk az ott elkövetett hibákat - beszélt ellenfelünkről Dodó. - Ha összeáll a védekezésünk és a szerzett labdákból pontos támadásokat vezetünk, akkor nem lehet gond!"

Az biztos, hogy a mérkőzés elejére nagyon oda kell figyelni, hiszen Vácon a szezon legrosszabb kezdését produkáltuk. Nem telt el öt perc, amikor 5-0-ra vezettek a hazaiak, innen lett a 10. percre 10-2, ahonnan már nem volt visszaút. A két csapat bajnoki örökmérlege nekünk kedvez, az eddig 53 meccsből 24-et nyert a Loki, és 7 döntetlen mellett 22 váci siker született.

A május 30-án vasárnap 16 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER - Váci NKSE mérkőzést Felhő Ferenc és Öcsi Tamás vezeti. A találkozót az M4Sport+ csatorna élőben közvetíti.

A jegyeket 1500 (nem helyre szóló) és 2000 forintért (helyre szóló) lehet megvásárolni az alábbi linken: https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ vagy a Jegy és Bérlet menüből érhető el.

A helyszínen is lesz jegyértékesítés, pénztárnyitás 14:45-kor, kapunyitás 15 órakor.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre a 194/2021 (IV. 26.) kormányrendelet alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező szurkolóink a Hódos Imre Sportcsarnokban található THE BEAVER Teraszon, óriás LED-kivetítőn nézhetik a találkozót. THE BEAVER-nyitás 14 órakor!


Forrás: dvsckezilabda.hu

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

tegnap, 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 23., 21:29

Karnyújtásnyira voltunk a csodától

Hihetetlen mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Vipers Kristiansand otthonában. Tíz másodpercen múlt a csoda. Véget ért a nagy utazás, de emelt fővel búcsúztunk. Tovább...

március 22., 17:00

Élvezni minden pillanatot!

Szombaton 18 órakor a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A tét a negyeddöntőbe jutás! A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Tovább...

március 20., 19:29

Csak az elején volt miért izgulni

A rossz kezdés után összekapta magát a DVSC SCHAEFFLER és magabiztosan szerezte meg a két bajnoki pontot Dunaújvárosban. Tovább...

március 19., 16:00

Két BL-csata között fontos bajnoki Dunaújvárosban!

A vasárnapi Vipers elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő után, a szombati norvégiai visszavágó előtt a Dunaújvárosi Kohász KA vendége lesz szerdán a DVSC SCHAEFFLER. Tovább...