NBI 2005/2006DVSC-Valdor-Győri Graboplast ETO KC 23-22

"Örömet tudtunk okozni"

A Loki csapatkapitánya bízik benne, hogy ezzel a diadallal visszacsalogatják a szurkolókat a lelátókra. Teljes a programunk a rájátszásban.

2006. április 27., 06:33 (DZL)

Meghökkentő látvány volt, hogy nem fogadta táblás ház a magyar bajnok debreceni vendégszereplését. A leghűségesebbek ugyan most is ott voltak a Hódosban, de a vasárnapi meccshez képest, most jóval kevesebben jöttek ki a csarnokba. A B-közép ismét jelest könyvelhet el képzeletbeli ellenőrzőjébe. Az ország legjobb szurkolói egy pillanatig sem hagyták magukra a lányokat, végig izomból bíztatták a Bíró-gárdát, akik ezt a szeretetet és buzdítást egy országos visszhangot kiváltó győzelemmel hálálták meg. Mert a mindenkori bajnok legyőzése mindig annak számít, pláne, ha az egyben jelenleg is listavezető.

A két vezetőedző nyilatkozatát már tegnap közöltük. Íme még néhány vélemény a tegnapi mérkőzésről.

Szűcs Gabriella (DVSC):

-Nagyon boldog vagyok, nem gondoltam, hogy legyőzzük a bajnokcsapatot. Végre nekem is jól ment a játék, ezért köszönet illeti a csapattársaimat, hiszen az ő zárásaik nélkül nem sikerült volna hat gólt lőnöm.

Juhász Gabriella (Győr, ex-DVSC):

-Néha azt éreztem a játékunkon, hogy tanácstalanok voltunk. Szerintem mindkét csapat szeretett volna nyerni ezen a mérkőzésen. Ez most a Lokinak sikerült, innentől kezdve nem hibázhatunk.

Kereki Edina (DVSC, csapatkapitány, korábban egy szezonon át Győr):

-Nagyon boldog vagyok, de igazából annak örülök a legjobban, hogy örömet tudtunk okozni a szurkolóknak. A meccs előtt kicsit meglepődtünk, amikor melegíteni mentünk, mert több nézőre számítottunk. Bízom benne, hogy ezzel a győzelemmel és teljesítménnyel vissza tudjuk csalogatni a nézőket! Jó, hogy a rájátszásban is tudtunk már rögtön az első mérkőzésen pontokat szerezni, csak így tovább!

Tánya Vorozscova (DVSC, a mérkőzés legjobbja):

-Ma minden jó volt: a védekezésünk és a támadásaink is. Voltak ugyan technikai hibák a meccsen, de megérdemelten nyertünk. Ha ezeket is ki tudjuk majd javítani, akkor újra együtt örülhetünk a közönségünkkel.

A Loki ma és holnap egyet edz, majd szombaton délelőtt Budapestre utazik, ahol aznap (16.15, TV: m1) a Fradi vendége lesz.

A bajnoki rájátszás állása:

1.Dunaferr 4 p

2.Győr 4 p

3.DVSC 3 p

4.FTC 3 p

A DVSC mérkőzései a rájátszásban:

DVSC-Győr 23-22 (12-8)

FTC-DVSC ápr.29. 16.15 (TV:m1)

DVSC-FTC máj.7. 18.00

Győr-DVSC máj.10. 18.00

DVSC-Dunaferr máj.16. 18.00

Dunaferr-DVSC máj.20. 18.00


DZL

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...

március 23., 21:29

Karnyújtásnyira voltunk a csodától

Hihetetlen mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Vipers Kristiansand otthonában. Tíz másodpercen múlt a csoda. Véget ért a nagy utazás, de emelt fővel búcsúztunk. Tovább...

március 22., 17:00

Élvezni minden pillanatot!

Szombaton 18 órakor a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A tét a negyeddöntőbe jutás! A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Tovább...