Nikolics, Verica

Reális a célkitűzés

Verica Nikolic szerint képes lehet a csapat a dobogós helyezésre a bajnokságban. A fiatal szerb hölgy szíve jelenleg szabad.

2007. augusztus 27., 10:10 (DZL)

Harcossága, hozzáállása, eredményessége miatt hamar megkedveltük őt. Verica Nikolic nagy nyereség lehet a csapat számára. A hétvégi tornán is remeklő beállót egy rövid interjúra kértük. A tolmácsolásban Danica Nikic, a DVSC korábbi játékosa segített.

-Miért pont a Lokit választottad? Ismerted már korábbról a csapatot?

-Nem ismertem az együttest. Azt viszont hallottam, hogy jó a csapat. Tudtam, hogy a magyar bajnokság erős és ki akarom magam próbálni ebben a közegben. Szeretnék fejlődni is.

-Eddig azt kaptad, amit vártál?

-Igen. Nagyon magas színvonalú munka folyik a klubnál.

-Tudsz már véleményt formálni a magyar női kézilabdáról?

-Még nem nagyon ismerem a magyar csapatokat, bár hallottam, hogy erősek. Remélem, jól fogok tudni szerepelni a csapattal a bajnokságban!

-Várod már a bajnoki rajtot?

-Igen, én is így vagyok vele, akárcsak a többi lány a csapatban.

-Hogy érzed magad nálunk? Ismered a várost? Milyen a magyar konyha?

-A magyar ételeket még nem annyira ismerem. A város tetszik, de a sok edzés miatt eddig kevés időm volt ismerkedni Debrecennel, amely egyébként szép település. Amúgy jól érzem magam itt.

-Azt észrevetted, hogy a szurkolók egyik kedvence lettél? Értékelik azt a mentalitást, amit a pályán képviselsz.

-Nem vettem még észre, de nagy örömmel hallom. Ez természetesen nagyon jó érzés. Igyekszem mindig a maximumot nyújtani a pályán.

-Bár mondtad, hogy még nem ismered a bajnokság csapatait, ám mégis érdekelne minket. Dobogón lehet a csapat a záráskor?

-Az általunk rendezett torna bebizonyította, hogy erre minden esély adott. Megmutattuk, hogy európai élcsapatok ellen is képesek vagyunk jó teljesítményre. Teljesen reális a vezetés célkitűzése szerintem.

-Mit csinálsz, ha éppen van szabadidőd?

-Ezekben a hetekben pihenéssel töltöm az időt, mivel a felkészülés zajlik és fáradtak vagyunk. Amúgy meg sétálgatok a városban, vásárolgatok ezt-azt és olvasni is szeretek.

-Információm szerint nemcsak a játékost látja benned sok debreceni szurkoló. Van-e esélyük a reménykedőknek?

-Teljesen szabad vagyok és élvezem ezt a szabadságot. Nincs férjem vagy vőlegényem.

DZL

Játékos adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...

március 23., 21:29

Karnyújtásnyira voltunk a csodától

Hihetetlen mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Vipers Kristiansand otthonában. Tíz másodpercen múlt a csoda. Véget ért a nagy utazás, de emelt fővel búcsúztunk. Tovább...

március 22., 17:00

Élvezni minden pillanatot!

Szombaton 18 órakor a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A tét a negyeddöntőbe jutás! A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Tovább...