Szűcs Gabriella

Sikeres évzárás Szűcs-módra

Karácsonyi interjú Szűcs Gabriellával, a DVSC válogatott játékosával. Befejező rész

2006. december 26., 09:32 (DZL)

Még december 18-án készítettünk egy beszélgetést a Loki jelenlegi legsikeresebb tagjával, aki előtte egy nappal érkezett vissza az Európa-bajnokságról. Gabica sikeres egyéni szereplést tudhat maga mögött, mert a szakemberek egyöntetű véleménye alapján nem rajta múlott, hogy érem nélkül zártuk a viadalt. Az interjú utolsó részét most adjuk közre.

-Térjünk át más vizekre! Milyen lesz a karácsonyod?

-Egyértelműen a családdal töltöm az ünnepeket. Végre összejön az egész família. Szerencsére nagyon összetartóak vagyunk. Születésnapokat, névnapokat ünneplünk, kint vannak a mérkőzéseken a szeretteim. Ez nagy öröm számomra. Karácsonykor fadíszítés, éneklés, ajándékozás lesz nálunk. Utána pedig már készülünk a Zilah ellen. És nem akarom elfelejteni az iskolát sem, mert jönnek a vizsgák, így tanulnom is kell majd.

-Ez a beszélgetés még 18-án készül. Hogy állsz az ajándékokkal?

-Most veszem meg majd őket, jelenleg ez a legnagyobb feladat előttem, amit meg kell oldanom. Még ki kell gondolnom, ki mit kap.

-Ez néha nehezebb, mint egy meccsen jól játszani.

-Hát igen, de azért mindig megoldom ezt a gondot. Többnyire azért eltalálom, mire is vágynak a szeretteim. Már várom azt a pillanatot, hogy lássam az arcokon az örömet, amikor kibontják az ajándékokat.

-Mire emlékszel vissza a legszívesebben 2006-ból?

-Hát nagyon sok minden történt velem. A sok győztes meccset nem lehet elfelejteni, a hangulatot a Hódosban minden alkalommal csodálatos volt átélni. Voltak persze rossz pillanatok is, de ez minden sportolónál így van. Remélem, hogy jövőre ennél még jobb lesz a helyzet! Szeretnénk egy jó helyezést megcsípni a bajnokságban. Már nagyon várom egy éremre! Meg a két kupát sem szabad figyelmen kívül hagyni. Szóval lesz tennivalónk 2007-ben is.

-Mi volt az, ami kellemetlenül érintett ebben az évben?

-A sport területén úgy semmi nem volt igazán, ami fájt volna. A nagymamám halála viszont nagyon megviselt és érzékenyen érintett.

-Niki, a húgod most Derecskén játszik, de ő is debreceni nevelés. Nem vágyik vissza?

-Jól érzi magát ott, a csapat sem muzsikál rosszul. Köstner Vilmos szereti őt tudtommal. Igazából nem is tudom, hogy vágyik-e vissza vagy nem. Azt mindketten szeretnénk, ha majd egyszer egymás mellett játszanánk. Jó lenne egyszerre a pályán lenni. Jól megy a sora Nikinek, mert a junior válogatottnak a tagja. Készülnek ők is. Büszke vagyok rá.

-Erre nem rossz az esély.

-Nagyon remélem, hogy hamarosan együtt fogunk küzdeni! Majd beszélünk az edzőkkel.


DZL

Játékos adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...

március 23., 21:29

Karnyújtásnyira voltunk a csodától

Hihetetlen mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Vipers Kristiansand otthonában. Tíz másodpercen múlt a csoda. Véget ért a nagy utazás, de emelt fővel búcsúztunk. Tovább...

március 22., 17:00

Élvezni minden pillanatot!

Szombaton 18 órakor a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A tét a negyeddöntőbe jutás! A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Tovább...