NBI 2014/2015DVSC-TVP-Aquaticum-Érd 28-23

Szerdán az Érd lesz az ellenfél

A DVSC-Érd összecsapás a televíziós közvetítés miatt szerda este 19:00 órakor kezdődik.

2014. szeptember 16., 09:27 (dvsckezi)

Fotó: beharangozó;Érd;televízió

Az Érdnek felemás az idei mérlege: először elpáholta a Szegedet, aztán elulmaradt a Siófokkal szemben, legutóbb pedig szoros meccsen csak a mérkőzés hajrájára tudott felülkerekedni a Mosonmagyaróváron. Ettől függetlenül a papírforma szerint ők a szerda esti összecsapás esélyesei.

Szabó Edina gárdájában eddig Klivinyi Kinga, Triscsuk Krisztina és Schatzl Nadine ontotta a gólokat, a kétszeres VB-ezüstérmes francia Signate pedig főleg sáncaival nehezítette meg az ellenfelek dolgát. Egykori DVSC-játékosként (Pálos-)Bognár Barbit üdvözölhetjük majd újra a Hódosban.

A Lokinak a tisztes helytálláshoz a játék több elemén is javítania kell, ezen kívül Karnik Szabina egy érdekes aspektusára is rávilágított a problémáknak a haon-nak nyilatkozva:

– Azt hiszem, nálunk a támadásoknál volt egy kis kommunikációs hiba, az új külföldi játékosokkal még nem tökéletes az összhang, egyszer értik, és tudják mit kell csinálni, máskor nem.

– Látom edzéseken, mire képesek a lányok, a meccseken a tudásuk felét sem mutatják meg. Talán mert félnek, nem hiszik el, hogy ők képesek jól és hatékonyan játszani, pedig ennél sokkal többre vagyunk képesek. Tavaly rám is ez volt a jellemző, ám most már rend van a fejemben, ami meglátszik a teljesítményemen is –- fogalmazott a szezon eddigi mérkőzéseinek képe alapján megtáltosodott átlövő, aki jelenleg úgy ötödik a bajnokság góllövőlistáján, hogy előtte ketten is több mérkőzést játszottak már.

A tévés meccsen mutatott jó szereplés segíthet, hogy a kedvezőtlen sorsolás és a papírforma szerint még egy ideig várható pontnélküliség miatt a Hódos nézőszáma ne csappanjon meg jelentősen. A klub is arra kéri a szurkolókat, hogy teremtsenek olyan hangulatot a lelátón, ami bizonyítja, hogy "a szerényebb lehetőségek és eredmények ellenére sem veszített varázsából a DVSC".

A mérkőzést a Bonifert-Oláh bírópáros vezeti, akik 27. alkalommal fújják a sípot a Loki tétmérkőzésein.

Ne felejtsetek el tippelni a góltotón!

Élő közvetítés a Duna Televízión, szöveges az onlajnok-on és a haon-on.

(A közvetítés miatt a felnőtt mérkőzést megelőző utánpótlásmeccsek is egy órával később kezdődnek a szokásoshoz képest!)


dvsckezi

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...

március 23., 21:29

Karnyújtásnyira voltunk a csodától

Hihetetlen mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Vipers Kristiansand otthonában. Tíz másodpercen múlt a csoda. Véget ért a nagy utazás, de emelt fővel búcsúztunk. Tovább...

március 22., 17:00

Élvezni minden pillanatot!

Szombaton 18 órakor a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A tét a negyeddöntőbe jutás! A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Tovább...