NBI 2014/2015Dunaújváros-DVSC-TVP-Aquaticum 30-22

Szombat este Dunaújvárosban vendégszerepel a Loki

Bár nem a DVSC a mérkőzés esélyese, Varga József csapata nem mond le a bravúros pontszerzés lehetőségéről.

2014. szeptember 12., 10:19 (dvsckezi)

Fotó: beharangozó;Dunaújváros

A két csapat már összemérte erejét a felkészülés hajrájában, az augusztus végi torna házigazdájaként 24:18-ra nyert a Dunaújváros. Mátéfi Eszter tanítványainak is két szoros meccs van a háta mögött, de míg a Siófokkal szemben alulmaradtak, addig a Mosonmagyaróvár ellen sikerült begyűjteniük a két pontot.

Bár a házigazdáknál Bulath Anita "nem teljesen egészséges egy ideje", azért simán vezeti a bajnokság összesített góllövőlistáját, de Triffa Ági képességeit sem kell bemutatni a debreceni szurkolóknak, ha már az egykor DVSC-színekben küzdő játékosoknál tartunk. A dunaújvárosiak ettől függetlenül nem tekintik lefutottnak a mérkőzést:

– Most szombaton a Debrecen csapata érkezik Dunaújvárosba, mely ellen szintén nem lesz könnyű dolgunk, hiszen számukra is létkérdés a győzelem. A héten viszont azon fogunk dolgozni, hogy tovább gyorsítsuk, pontosítsuk támadásainkat, s ha ez a javulás párosul a Siófok és a Mosonmagyaróvár elleni küzdőszellemünkkel, akkor itthon tudjuk tartani a bajnoki pontokat – nyilatkozta Mátéfi Eszter csapatuk honlapján.

Természetesen a DVSC sem feltett kézzel áll ki a pályára:

– Kielemeztük a Vác ellen elkövetett hibákat, megnéztük azt is, mit csináltunk jól, most pedig készülünk a Dunaújváros ellen. Nem mi vagyunk az esélyesek, de igyekszünk alaposan felkészülni, mert bár a helyzetünk nehéz, nem mondunk le egy esetleges bravúr lehetőségéről – nyilatkozta Varga József a klub hivatalos honlapjának.

A 18 órakor kezdődő felnőtt mérkőzés előtt a szokásos időpontokban a DVSC utánpótláscsapatai lépnek pályára.

A felnőtt mérkőzést a B. Pech – Vágvölgyi bírópáros vezeti, akiknek ez lesz a 13. Loki-meccsük. Ez a mérkőzés lesz a két csapat 90. tétmérkőzése, a mérleg eddig pontosan egyenlő. Ne felejtsetek el tippelni a mérkőzés eredményére a góltotón.

Mivel úgy néz ki, hogy holnap az onlajnok.com nem tudja megoldani a felnőtt mérkőzés közvetítését, ezért aki tudja, nyugodtan írja be a fórumba mindhárom mérkőzés alakulását. Update: Regisztrált tagok a cunderen követhetik a mérkőzést.


dvsckezi

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...

március 23., 21:29

Karnyújtásnyira voltunk a csodától

Hihetetlen mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Vipers Kristiansand otthonában. Tíz másodpercen múlt a csoda. Véget ért a nagy utazás, de emelt fővel búcsúztunk. Tovább...

március 22., 17:00

Élvezni minden pillanatot!

Szombaton 18 órakor a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A tét a negyeddöntőbe jutás! A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Tovább...