NBI 2009/2010DVSC-Korvex -Dunaújváros 38-24

Szombaton az év utolsó hazai tétmeccse

Még két tétmérkőzés vár a DVSC-Korvex együttesére a 2009-es naptári évben, s mindkétszer a Dunaújvárosi NKSE lesz csapatunk ellenfele. Az esztendő utolsó hazai tétmeccsére szombaton délután hat órakor kerül sor.

2009. november 12., 17:04 (BA)

Természetesen a győzelem reményében lépnek pályára a debreceni lányok, ám nem szabad sétagaloppra számítani, hiszen az újvárosiak egyre inkább belelendülnek. Legutóbbi két meccsükön négy pontot szereztek, hazai pályán gyűrték le a Veszprémet, előtte pedig idegenben győztek a Hódmezővásárhely ellen.

A mozgalmas múlt hét után (Kiskunhalason és Olomucban lépett pályára csapatunk) most kicsit nyugodtabb napokat élnek át a lányok, hiszen végig hazai környezetben készülhetnek a Dunaújváros ellen.

Ami az olomuci KEK-találkozót kihagyó sérülteket illeti: Slakta Petra már együtt készül a többiekkel, így ő pályára is léphet, Mörtel Renáta azonban minden bizonnyal kihagyja a meccset.

Vezetőedzőnk, Bakó Botond számára nem csak a meccs miatt lesz emlékezetes a szombat. Ezen a napon térhet haza a kórházból Boti kedden született kislánya, Bakó Hanna Gréta, valamint a boldog édesanya, Mónika.

Az évzáró bajnoki után már csak egy Magyar Kupa-mérkőzés vár a lányokra. A nyolc közé jutásért ismét a Dunaújváros lesz az ellenfél, ennek a találkozónak azonban még nincs meg a pontos időpontja. A Magyar Kézilabda-szövetség hivatalos játéknapja a december 28-ika, elképzelhető, hogy ekkor utaznak a debreceni lányok a Duna-parti városba, hiszen a továbbjutás, egy (idegenbeli) meccsen dől el.


BA

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...

március 23., 21:29

Karnyújtásnyira voltunk a csodától

Hihetetlen mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Vipers Kristiansand otthonában. Tíz másodpercen múlt a csoda. Véget ért a nagy utazás, de emelt fővel búcsúztunk. Tovább...

március 22., 17:00

Élvezni minden pillanatot!

Szombaton 18 órakor a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A tét a negyeddöntőbe jutás! A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Tovább...