NBI 2009/2010DVSC-Korvex -Alcoa Fehérvár KC 35-26

Végre hazai pályán!

Pénteken lejátssza első 2010-es hazai meccsét a DVSC-Korvex együttese. Az ellenfél az Alcoa FKC, s fontos tudnivaló, hogy a televíziós közvetítés miatt fél órával később kezdünk a szokásos délután hat óránál.

2010. január 13., 11:02 (BA)

Eddig nem lehet panaszunk az újévre, hiszen két meccs, két győzelem a Loki mérlege, s mivel a Békéscsaba pontot vesztett Hódmezővásárhelyen „visszafoglaltuk” a tabella második helyét.

A csapat természetesen az alapszakasz végéig meg is akarja őrizni ezt az előkelő pozíciót, s ehhez mindenképpen szükség van a Fehérvár ellen megszerezhető pontokra.

Ami a pénteki ellenfelet illeti: az Alcoa FKC éppen kifelé tart egy mély gödörből, hiszen a fehérváriak január 3-án, hazai pályán kapta ki a Veszprémtől, majd hat nappal később a Hunnia elleni győzelemmel vigasztalódtak, s úgy tűnik elindultak felfelé.

Az utóbbi időszakban a fehérváriak két kulcsemberüket is nélkülözték sérülés miatt. A válogatott balszélső, Vincze Melinda azóta rendbe jött, így ő ott lesz a Hódosban pályára lépő együttesben, Krisztina Triscsuk viszont nem játszhat ellenünk, hiszen megműtik a térdét, valószínűleg kihagyja az egész tavaszi szezont.

A 2010-es esztendő első hazai mérkőzése január 15-én, pénteken 18 óra 30 perckor kezdődik, s a Bonifert Ferenc, Oláh Viktor játékvezetői duó fújja majd a sípot.

A csapat számít a Loki-szurkolókra, jó lenne, ha minél többen biztatnánk a lányokat az Alcoa FKC elleni mérkőzésen.


BA

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

április 21., 20:31

Hat góllal vertük a Mosonmagyaróvárt

Megvolt rá az esély, hogy nagyobb arányban nyerjen a DVSC SCHAEFFLER a Mosonmagyaróvár ellen, mint amennyivel kikapott ősszel, de végül nem sikerült. Sima győzelem volt, mégsem tudtak neki örülni a lányok. Tovább...

április 20., 17:00

Rangadóval folytatjuk!

A hosszú válogatott szünet után vasárnap 18 órakor, a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzéssel folytatódik a bajnokság a DVSC SCHAEFFLER számára. Mivel a legutóbbi három szezon bronzérmese találkozik a Hódosban, nem túlzás kijelenteni, hogy a hátralevő időszak egyik kulcsmeccse vár a debreceni lányokra. Tovább...

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...