NBI 2022/2023DVSC-Schaeffler-Alba Fehérvár KC 33-23

Végre kezdődik!

Szeptember 2-án, pénteken 18 órakor az Alba-Fehérvár ellen hazai pályán kezdi meg az új szezont az előző bajnokság bronzérmese, a DVSC SCHAEFFLER.

2022. szeptember 1. - dvsckezilabda.hu

A két csapat eddig 68 mérkőzést játszott a legmagasabb osztályban, 38 Loki-siker és 28 székesfehérvári győzelem mellett két alkalommal osztoztak meg a pontokon a felek. A legutóbbi két bajnokságot hibátlanul hoztuk le pénteki vendégeink ellen. Az Alba legutóbb 2021. február 5-én tört borsot az orrunk alá, akkor 31-27-re nyertek a vendégek. Számunkra megnyugtató lehet, hogy a fehérváriak akkori gólszerzői közül Triscsuk Krisztina (9) visszavonult, Bardi Fruzsina (5) Mosonmagyaróváron kézilabdázik, míg a meccsen négy gólig jutó Töpfner Alexandra immáron a DVSC SCHAEFFLER együttesét erősíti.

A debreceni lányok nagyon várják a rajtot, s természetesen győzelemmel szeretnék kezdeni az új szezont.

"A nyári alapozás időszaka mindig nagyon nehéz, ilyenkor komoly a fizikai terhelés, nem feltétlenül a taktika kerül előtérbe - mondta el Hornyák Dóra, a DVSC SCHAEFFLER csapatkapitánya. - Nagyon várjuk már a rajtot, nagyon várjuk, hogy újra a szurkolóink előtt játszhassunk. A céljainkat ismerve ezt a mérkőzést mindenképpen győzelemmel kell zárnunk. Ismerjük a Fehérvár erősségeit és gyenge pontjait, de a saját játékunkra koncentrálunk!"

A DVSC SCHAEFFLER - Alba-Fehérvár mérkőzés szeptember 2-án, pénteken 18 órakor kezdődik a Hódos Imre Sportcsarnokban. A találkozót, Kiu Gábor és Kiu Tamás vezeti.

A mérkőzésre a jegyeket, illetve a szezonbérleteket a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ oldalon vásárolhatják meg online. A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló jegy 1500 forintba kerül. Kapunyitás 16.30-kor.

A bajnokság elején sorozatban négyszer játszik hazai pályán csapatunk, négy egymást követő péntek délután. Ezekre a találkozókra kedvezményes áron minibérletet válthatnak szurkolóink. A szeptemberi minibérletet csak nem helyre szóló belépő helyett lehet megvásárolni, a kedvezményes ár 6000 forint helyett 5000 forint! A szeptemberi minibérletet a jegyvásárlás menüpontnál találják, az A, a B vagy a C-szektorra kattintva vásárolható meg. Az egész szezonra érvényes bérleteket ezen a héten még pénteken vásárolhatják meg személyesen 8 és 11 óra között, illetve 14 órától a Hódos Imre Sportcsarnokban található DVSC Kézilabda Shopban. A régi bérletek megújítása már csak személyesen lehetséges!

ÚJDONSÁG!

A mérkőzés szünetében az Alföldi Tej nyereményjátékán vehetnek részt szurkolóink!

Az idei szezontól kezdve a hazai mérkőzéseket még aznap, 20.00 órától újra megnézhetik hivatalos youtube csatornánkon! Az idegenbeli találkozóinkat idén is élőben közvetítjük majd.


Forrás: dvsckezilabda.hu

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...

március 23., 21:29

Karnyújtásnyira voltunk a csodától

Hihetetlen mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Vipers Kristiansand otthonában. Tíz másodpercen múlt a csoda. Véget ért a nagy utazás, de emelt fővel búcsúztunk. Tovább...

március 22., 17:00

Élvezni minden pillanatot!

Szombaton 18 órakor a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A tét a negyeddöntőbe jutás! A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Tovább...