EHF 2006/2007DVSC-Aquaticum-HB Metz 20-17

Végig hittek benne a csajok

Nyilatkozatok a DVSC-Aquaticum-Metz találkozóról.

2007. február 25., 21:39 (DZL)

Hatalmas csatát vívtak a felek a mai mérkőzésen. Remek hangulat, sok hiba, izgalom, kiváló Tánya Vorozscova - ezek jellemezték a visszavágót, amely után megkérdeztünk néhány szereplőt.

Ruta Latakaité:

-Végig hittünk a továbbjutásunkban. Én azt gondoltam, hogy öttel nyerjük meg a mérkőzést. A kapusuk jó volt a meccsen, így csak ennyi tellett tőlünk. Persze Tánya is remekelt a találkozón, ezt nem szabad elfelejteni. Mindkét csapat elfáradt a végére, ezért volt ilyen sok hiba. Ezúttal is sok technikai bakit vétett a két együttes a meccsen, de mi talán valamivel kevesebbet. Mi jobbak voltunk, ezért a továbbjutásunk megérdemelt. A következő körben talán a Leverkusen lenne jó nekünk.

Rácz Emese:

-Nehezebb volt ez a mérkőzés a vártnál, bár tudtuk, hogy nagy harc lesz. Eléggé rosszul ment nekünk a játék, sok helyzetet puskáztunk el ma is. A végén nem figyeltünk úgy oda, ahogy kellett volna, de a továbbjutásnak mindenképpen örülni kell. Egy kicsit több játéklehetőségre számítottam, de a legfontosabb az összetett siker elérése volt.

Szűcs Gabriella (a képen):

-Minden volt ebben a mérkőzésben, de szerencsére mi jöttünk ki jól belőle a végén. Remek volt a közönségünk, mi pedig igyekeztünk csapatjátékot játszani. A védekezésünk volt ma a jobb. Hullámzott a játék a meccs folyamán. Végig bíztam magunkban, tudtam, hogy tovább kell jutnunk. Tánya szuper volt a találkozón. Rengeteg ütközés volt mezőnyben, tényleg elfáradtunk a végére.

Rácz Sándor, Metz (vezetőedző):

-Nagyon kemény mérkőzés volt ez is. Támadásban sok labdát dobtunk mellé, szórtunk el. Mindkét kapus kiválóan teljesített ezen az összecsapáson. Az utolsó öt percben dőlt el a továbbjutás kérdése, én az elején már tudtam, hogy öt-null után felállunk a padlóról. Egyforma csapatok viaskodtak ebben a párharcban.

Varga József, DVSC-Aquaticum (vezetőedző):

-Izgalmas volt a mérkőzés, végig bíztam magunkban. Megint kialakítottuk a helyzeteket, de ismét elrontottuk a befejezéseket. Sorsdöntő pillanatokban hibáztunk nagyon sokszor ezen a találkozón. Ilyen kemény harca számítottam, tudtam, hogy nem lesz könnyű a továbbjutás. Még nem gondoltam arra, ki is lenne jó nekünk a következő körben.

Holnap pihenőt kapnak a lányok, majd csak kedden folytatják a munkát.


DZL

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

május 30., 12:20

Kisvárda a szíve csücske

A debreceni játékos felnőtt karrierjének jelentős részét a Kisvárda Master Good SE csapatában töltötte. Tovább...

május 25., 20:04

Nem bírtuk a végét

Hiába játszott bő 40 percig kiválóan a DVSC SCHAEFFLER a bajnok és kupagyőztes Ferencváros otthonában, egy párperces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy a fővárosiak megnyerjék a mérkőzést. Ezzel matematikailag is eldőlt, hogy a negyedik helyen végzünk a bajnokságban. Tovább...

május 24., 17:00

A bajnokcsapat otthonában zárjuk a szezont

Egy hosszú és fárasztó szezon utolsó felvonása következik a debreceni lányok számára szombaton, az Elek Gyula Arénában, a már biztos aranyérmes Fradi otthonában. A találkozót az M4Sport+ élőben közvetíti! Tovább...

május 22., 20:43

Kézilabdaünnep majdnem bravúrral

Ismét óriási mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Győr ellen. Az utolsó percig kérdéses volt, hogy melyik csapat nyer, de megint az ETO-nak volt szerencséje. Tovább...

május 21., 17:38

Újabb bravúrra várva!

A szezon utolsó hazai meccsét játssza szerda délután, 18 órakor a DVSC SCHAEFFLER a Győri Audi ETO KC ellen. Minden jegy elkelt, így telt ház lesz a rangadón, amelyen a debreceni lányok folytatnák 11 meccses győzelmi szériájukat! Tovább...