NBI 2006/2007DVSC-Aquaticum-Kiskunhalasi NKSE 35-23

Fáradtan is brillíroztak

Nyilatkozataikban már a hétvégére utalnak a lányok.

2007. március 22., 01:36 (DZL)

Egy kiváló Lokit láthattunk a Kiskunhalas ellen. Kedvenceink sok szép akcióval vívták ki a publikum elismerését és újabb szeretetét. A vendégek sima elnáspángolás után gyűjtöttünk pár nyilatkozatot.

Szabó Vali:

-Nagyon fáradtak voltunk az előző két mérkőzés miatt. Ugyanúgy készültünk ellenük, mint a Magyar Kupában. Átvettük a taktikai elemeket. Bejöttek a dolgok. Már a hétvégi meccsre is készültünk ezzel a találkozóval. A szurkolókat kérjük, hogy jöjjenek ki vasárnap drukkolni és akkor bármi megeshet az Ikast ellen.

Sopronyi Anett:

-Élveztük a mérkőzést. Bennünk volt a kupameccs sikerélménye. Próbáltuk átmenteni a jó formánkat mára. Egyben a dánok ellen is készültünk ezzel az összecsapással. Nagyon örülök annak, hogy nemcsak a csapatnak, hanem nekem is jól ment ma. Vasárnap is így kell küzdeni, hajtani egymásért. Ma nem volt olyan hangulat, mint szokott lenni, de szerintem a vasárnap az pokoli lesz. Feljövőben vagyunk, tovább akarunk jutni az EHF Kupában.

Király Annamária:

-Miután a lányok nagyon jók voltak az első félidőben, ezért nekem is fel kellett vennem a ritmust. Miután elkaptam azt a bizonyos fonalat, megpróbáltam a végéig tartani azt. Szinte mindenki kapott lehetőséget, élveztük a játékot. A dánoknak azt üzenjük, hogy féljenek tőlünk, mert itt aztán pokol lesz vasárnap.

Varga József:

-Megpróbáltunk több olyan elemet gyakorolni, ami a hétvégi EHF-mérkőzésre is kell majd. Támadásban két dolgot teszteltünk, ami a dánok ellen készült. Nem akartam mindenkit kihajtani. Ruta kivételével mindenkit tudtam pihentetni. Támadásainkkal elégedett voltam ezen az estén.

Ma délután videóznak, fürödnek, masszíroztatnak a lányok. Pénteken kétszer, majd szombaton egyszer edz a DVSC-Aquaticum gárdája. Vasárnap este hatkor pedig jöhet a várva várt derbi! Mindenki a Hódosba!

DZL

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

április 21., 20:31

Hat góllal vertük a Mosonmagyaróvárt

Megvolt rá az esély, hogy nagyobb arányban nyerjen a DVSC SCHAEFFLER a Mosonmagyaróvár ellen, mint amennyivel kikapott ősszel, de végül nem sikerült. Sima győzelem volt, mégsem tudtak neki örülni a lányok. Tovább...

április 20., 17:00

Rangadóval folytatjuk!

A hosszú válogatott szünet után vasárnap 18 órakor, a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzéssel folytatódik a bajnokság a DVSC SCHAEFFLER számára. Mivel a legutóbbi három szezon bronzérmese találkozik a Hódosban, nem túlzás kijelenteni, hogy a hátralevő időszak egyik kulcsmeccse vár a debreceni lányokra. Tovább...

március 27., 20:39

Két pont a Viharsarokból

Bár sok hibával játszottunk, összességében magabiztosan nyertük meg a keleti derbit. Tovább...

március 27., 20:35

Szabóné Filep Anikó

Anikó 1976 és 1980 között volt a DVSC (majd DMVSC) egyik fontos cserejátékosa, szinte bármelyik poszton be lehetett vetni szükség esetén. Majdnem 100 tétmérkőzésen lépett pályára, az NB II-től egészen az NB I-ig. Tovább...

március 26., 16:30

Keleti derbivel folytatjuk

A hétvégi BL-búcsú után immáron a bajnokságra fókuszál a DVSC SCHAEFFLER csapata. A háromhetes bajnoki szünet előtt szerda délután a Békéscsaba otthonában lépnek pályára Szilágyi Zoltán tanítványai. Tovább...