NBI 2023/2024DVSC-Schaeffler-NEKA 32-29

A NEKA ellen folytathatjuk remek sorozatunkat!

A válogatott két EHF EURO Cup-meccse előtt pénteken, 18 órakor a Nemzeti Kézilabda Akadémia együttesét fogadja a DVSC SCHAEFFLER.

február 22., 17:00 - dvsckezilabda.hu (Vida Gyula)

Sorozatban hat mérkőzésen diadalmaskodtak a debreceni lányok, mindezt 19 nap leforgása alatt. A nyerő széria január 31-én kezdődött, ekkor a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Dunaújvárost verte idegenben a DVSC SCHAEFFLER, az eddigi utolsó győzelem pedig a vasárnapi, Savehof elleni idegenbeli siker volt. A játékosok természetesen szeretnék minél hosszabbra nyújtani a sorozatot, ennek újabb állomása lehet a pénteki bajnoki. A BL-csoportkör végét jelentő svédországi meccs után hétfőn egész nap utazott a debreceni küldöttség, a játékosokat szállító busz este nyolcra ért a Hódoshoz. Kedden természetesen a regenerációé volt a főszerep, majd szerdán kezdődhetett a felkészülés a NEKA elleni meccsre.

"Fiatal, dinamikus csapat a NEKA, sok tehetséges játékossal. Kifejezetten tetszetős kézilabdát játszanak, ami az elmúlt fordulókban eredményességgel is párosult - mondta a meccs kapcsán Vámos Míra. - Ezzel együtt természetesen nyernünk kell ellenük. Számomra mindig különleges a balatonbogláriak ellen játszani, hiszen sok szép emlékem van a Nemzeti Kézilabda Akadémiáról. A holnapi nap ráadásul még speciálisabb az én szempontomból, hiszen szülinapom lesz. Azt kértem a lányoktól ajándékba, hogy nyerjünk és jó hangulatban jöjjünk le majd a pályáról."

Jó formában érkeznek Debrecenbe a balatonboglári akadémisták, hiszen a legutóbbi két fordulóban egyaránt győztesen hagyhatták el a pályát: előbb a Vasat győzték le, majd a Kozármisleny otthonában szerezték még a két bajnoki pontot.

A február 23-án, pénteken 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER - NEKA mérkőzést Asztalos Bence és Szalay Zoltán vezeti majd. A mérkőzésre elővételben honlapunkon, a JEGY/TICKET menüpont alatt lehet belépőt vásárolni https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/. Személyesen a mérkőzés előtt, a Hódos Imre Rendezvénycsarnok pénztárában vásárolhatnak jegyet. Pénztárnyitás 17 órakor lesz.

A helyre szóló belépő 2500, a nem helyre szóló belépő 1500 forintba kerül. A meccset az M4Sport Kézi YouTube csatornáján élőben közvetítik.


Vida Gyula

Forrás: dvsckezilabda.hu

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

május 25., 20:04

Nem bírtuk a végét

Hiába játszott bő 40 percig kiválóan a DVSC SCHAEFFLER a bajnok és kupagyőztes Ferencváros otthonában, egy párperces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy a fővárosiak megnyerjék a mérkőzést. Ezzel matematikailag is eldőlt, hogy a negyedik helyen végzünk a bajnokságban. Tovább...

május 24., 17:00

A bajnokcsapat otthonában zárjuk a szezont

Egy hosszú és fárasztó szezon utolsó felvonása következik a debreceni lányok számára szombaton, az Elek Gyula Arénában, a már biztos aranyérmes Fradi otthonában. A találkozót az M4Sport+ élőben közvetíti! Tovább...

május 22., 20:43

Kézilabdaünnep majdnem bravúrral

Ismét óriási mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Győr ellen. Az utolsó percig kérdéses volt, hogy melyik csapat nyer, de megint az ETO-nak volt szerencséje. Tovább...

május 21., 17:38

Újabb bravúrra várva!

A szezon utolsó hazai meccsét játssza szerda délután, 18 órakor a DVSC SCHAEFFLER a Győri Audi ETO KC ellen. Minden jegy elkelt, így telt ház lesz a rangadón, amelyen a debreceni lányok folytatnák 11 meccses győzelmi szériájukat! Tovább...

május 11., 21:04

Csodás közegben sima győzelem!

Sok hibával kezdtünk az újonc Kozármisleny otthonában, a folytatásban azonban érvényesült a papírforma. Tovább...