Orbán (Bogdanovics) Annamária

Anna újra munkában

Csapatunk válogatott irányítója még ebben a szezonban szeretne visszatérni a többiek közé.

2008. december 27., 18:42 (DZ)

Talán az ő kiválása hatott leginkább a DVSC-Aquaticumra a legutóbbi szezonban. Novemberben jelentette be Orbán Annamária, hogy babát vár és egy időre nem számíthatunk rá a pályán. Tamara nyáron megszületett és az őszi hónapok óta nagyon sok drukkert foglalkoztat a téma, hogy vajon mikor tér vissza a közben nevet változtató Bogdanovics Annamária. A kiváló játékos december közepén kezdte el a munkát. Anna ezt mondta az első napokról:

-Másfél hete kezdtem el a munkát. Dankó Mihállyal dolgozok, aki a focisták gyúrója. Rehabilitációs munkát végzünk. Kértem az ő segítségét a felkészülésemhez. Még sok dologban kell utolérnem magamat. Misi nagyon ért ehhez a fajta munkához is. Nem mondom, hogy könnyű ez az időszak, de céljaim eléréséhez ez vezethet. Hogy meddig tart ez a fajta munka, az majd tőlem függ. Az izmaim és izületeim fogják megadni erre a választ. Jóleső fájdalmat érzek a zsigereimben.

Biztosan nem lesz hátrány, ha egy ilyen kvalitású játékossal erősödik a csapat. De vajon mikor számíthatunk rá először?

-Szeretném, ha már a lányokkal edzhetnék, de nem akarom elsietni a visszatérésemet. Csak akkor szabad majd velük dolgoznom, ha teljes értékű harcos leszek. Nagyon szeretnék már ebben a bajnoki szezonban visszatérni a pályára. Az idei Loki egy sokkal dinamikusabb, összerakottabb, mint a tavalyi volt. Nekem fekszik ez a gyors játék, amit a csapat jelenleg játszik. Magamat ismerve úgy érzem, nem lehet probléma a visszaszokás. Az elején még egy kicsit várhatóan furcsa lesz, de nem tartok attól, hogy beilleszkedési nehézségeim lesznek.

Botondot már régóta ismerem, mint embert és azt bátran kijelentem, hogy remek személyiség. Edzőként csak most kaptam róla átfogó képet és elmondhatom, hogy jó eredményeket fog itt elérni a csapattal.

A csodaszép baba hogylétéről is érdeklődtünk Annánál.

-Kislányom, Tamara szépen fejlődik, jól van. Jobban tud figyelni a dolgokra, egyre okosabb. Igor és ő biztosan kint lesznek a hazai mérkőzéseinken.

Az irányítóban ás átlövőben is bevethető játékos már látta a Lokit a szezonban és természetesen az ő véleményére is kíváncsiak voltunk a végső helyezéssel kapcsolatban.

-Szeretnék a debreceni közönség előtt visszatérni, nem pedig idegenben. Mindenféleképpen az első háromba várom a Lokit a szezon végén a magyar bajnokságban. Pontos helyezést nem mondanék, törekedni kell a maximumra.

Az ünnepeket is szóba ejtettük a beszélgetéskor.

-A karácsonyt itt töltöttük Debrecenben. Szerencsére a szüleim el tudtak hozzánk jönni az ünnepekre. Nagyon szép volt a közös karácsony a kislányunkkal.

DZ

Játékos adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

május 25., 20:04

Nem bírtuk a végét

Hiába játszott bő 40 percig kiválóan a DVSC SCHAEFFLER a bajnok és kupagyőztes Ferencváros otthonában, egy párperces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy a fővárosiak megnyerjék a mérkőzést. Ezzel matematikailag is eldőlt, hogy a negyedik helyen végzünk a bajnokságban. Tovább...

május 24., 17:00

A bajnokcsapat otthonában zárjuk a szezont

Egy hosszú és fárasztó szezon utolsó felvonása következik a debreceni lányok számára szombaton, az Elek Gyula Arénában, a már biztos aranyérmes Fradi otthonában. A találkozót az M4Sport+ élőben közvetíti! Tovább...

május 22., 20:43

Kézilabdaünnep majdnem bravúrral

Ismét óriási mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Győr ellen. Az utolsó percig kérdéses volt, hogy melyik csapat nyer, de megint az ETO-nak volt szerencséje. Tovább...

május 21., 17:38

Újabb bravúrra várva!

A szezon utolsó hazai meccsét játssza szerda délután, 18 órakor a DVSC SCHAEFFLER a Győri Audi ETO KC ellen. Minden jegy elkelt, így telt ház lesz a rangadón, amelyen a debreceni lányok folytatnák 11 meccses győzelmi szériájukat! Tovább...

május 11., 21:04

Csodás közegben sima győzelem!

Sok hibával kezdtünk az újonc Kozármisleny otthonában, a folytatásban azonban érvényesült a papírforma. Tovább...