NBI 2006/2007DVSC-Aquaticum-Budapest Bank-FTC 28-35

Esélyünk sem volt

Végig vezetve nyerte a Fradi a rangadót.

2007. február 3., 21:15 (DZL)

Női bajnokság, 17.forduló:

DVSC-Budapest Bank-FTC 28-35 (13-18)

Debrecen, 2200 néző.

Vezette:Bonifert, Oláh.

DVSC: Király - Csáki, Latakaité 2, Orbán 9/3, Szabó 1, Szűcs 7, Stuparicová 2. Cserék: Benyáts 3, Kiss É. (kapus), Madai 1, Sopronyi 2, Sütő 1. Edző:Bíró Imre. Másodedző: Varga József.

FTC: Harisová - Mraviková 6, Soós, Uhraková 3/2, Szucsánszki 4, Tóth 5/1, Kirsner 4. Cserék: Szamoránsky P. 4, Zácsik 4/2, Szamoránsky A. Vezetőedző: Németh András.

Kiállítások: 6, ill. 14 perc.

Hétméteresek: 5/3, ill. 6/5.

A mérkőzés alakulása: 6.p.: 2-4, 12.p.: 5-6, 17.p.: 6-9, 24.p.: 11-13, 35.p.: 15-20, 41.p.: 19-25, 47.p.: 20-30, 54.p.: 23-33.

Tánya Vorozscova ugyan benne volt a keretben, de egy percet sem játszott. A múlt vasárnapi Vérten-bomba állítólag még mindig benne van. Rácz Emese viszont továbbra is maródi, így ő le sem öltözött a meccsre. Jó volt újra látni Soós Vikit, aki már sajnos a Fradi mezében szerepelt.

Remek hangpárbajt vívott egymással a két szurkolótábor a teljesen megtelt Hódosban. A zöldek hamar magukhoz ragadták az irányítást, rögtön az elején tudatták velünk, hogy két pontért jöttek a cívisvárosba. A fiatal Szucsánszki vezérletével elléptek tőlünk, kapujukban Harisová remekelt. Nálunk Gabi góljai tartották bennünk a reményt. Szélről nagyon sokáig veszélytelenek voltunk, a hatos falunkat pedig simán átlőtték Tóthék. Az öt-egyre való átállással kicsit közelebb férkőztünk a listavezetőhöz, de a játékrész vége megint az övéké volt. Valahogy hiányzott a lányokból az a tűz, ami tavaly olyan sokszor látszott a szemekben. Támadásban sokat hibáztunk, védőfalunk nem volt eléggé hatásos.

A pihenő után gyorsabb tempóra váltottak a csapatok, de ebből is a Fradi jött ki jobban. Sopi szélről kettőt lőtt, de utána többször is hibázott a fiatal Loki-játékos. Mindkét együttes került kettős hátrányba a meccs ezen részén, de míg ők gólt értek el belőle, mi csak a saját kapunkból vehettük ki a játékszert. Egyre bizonytalanabb lett a Loki, gyámoltalan csapat benyomását keltettük. A kapuban a Kirit váltó Kiss Éva sem tudott sokat tenni, sorra kapta a ziccereket Kirsneréktől. Az ötvenhetedik percben már a kispadon ünnepeltek Tóthék. Tudták, hogy ez a meccs is megvan nekik.

Szörnyű volt átélni ezt a találkozót, ahol nem volt esélyünk a BL-formában kézilabdázó FTC ellen, amely megérdemelten vitte el a két pontot a Hódosból. Ezzel nagyon nehéz helyzetbe kerültünk a bajnokságban. Sorsunk félig-meddig már nemcsak a mi kezünkben van.

A jövő héten a Hódmezővásárhely vendége lesz a DVSC. A találkozót szombaton este hattól rendezik meg.

További eredmények:

Vác-Békéscsaba 31-26 (15-15)

Cornexi-H.vásárhely 35-28 (21-13)

Spartacus-Győr 27-33 (13-15)

A meccs fotói a Galériában tekinthetők meg. Képek:Czeglédi Zsolt.

DZL

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

május 25., 20:04

Nem bírtuk a végét

Hiába játszott bő 40 percig kiválóan a DVSC SCHAEFFLER a bajnok és kupagyőztes Ferencváros otthonában, egy párperces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy a fővárosiak megnyerjék a mérkőzést. Ezzel matematikailag is eldőlt, hogy a negyedik helyen végzünk a bajnokságban. Tovább...

május 24., 17:00

A bajnokcsapat otthonában zárjuk a szezont

Egy hosszú és fárasztó szezon utolsó felvonása következik a debreceni lányok számára szombaton, az Elek Gyula Arénában, a már biztos aranyérmes Fradi otthonában. A találkozót az M4Sport+ élőben közvetíti! Tovább...

május 22., 20:43

Kézilabdaünnep majdnem bravúrral

Ismét óriási mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Győr ellen. Az utolsó percig kérdéses volt, hogy melyik csapat nyer, de megint az ETO-nak volt szerencséje. Tovább...

május 21., 17:38

Újabb bravúrra várva!

A szezon utolsó hazai meccsét játssza szerda délután, 18 órakor a DVSC SCHAEFFLER a Győri Audi ETO KC ellen. Minden jegy elkelt, így telt ház lesz a rangadón, amelyen a debreceni lányok folytatnák 11 meccses győzelmi szériájukat! Tovább...

május 11., 21:04

Csodás közegben sima győzelem!

Sok hibával kezdtünk az újonc Kozármisleny otthonában, a folytatásban azonban érvényesült a papírforma. Tovább...