NBI 2023/2024DVSC-Schaeffler-MTK Budapest 39-29

Folytatás szerdán: az MTK-t fogadjuk a Hódosban

Szombaton a Buducsnoszt ellen megszerezte második győzelmét a DVSC SCHAEFFLER a Bajnokok Ligájában. Nincs megállás, szerdán hazai bajnoki vár a lányokra az MTK Budapest ellen.

2023. október 24., 17:00 - dvsckezilabda.hu (Vida Gyula)

A bajnoki rajt előtt mindenki a mezőny első felébe várta az MTK Budapest csapatát, ám a kék-fehérek nem kezdték jól a szezont. Váratlan vereségek és pontvesztések után két döntetlennel, győzelem nélkül érkeznek Debrecenbe a fővárosiak. Azzal persze mindenki tisztában van, hogy az MTK sokkal jobb csapat annál, mint amit az eddigi eredménysora mutat, s a lányok keményen készülnek a szerdai találkozóra.

Az biztos, hogy a DVSC SCHAEFFLER szakmai stábja a következő három mérkőzésen (MTK, Brest, Budaörs) nem számíthat Mariana Costára. Brazil jobbszélsőnk hazája válogatottjával Chilében szerepel a ma kezdődő és november 4-ig tartó Pán-Amerikai Játékokon, melynek győztese kvalifikálja magát a 2024-es párizsi olimpiára.

A többiek a Buducsnoszt elleni BL-siker után érthetően jó hangulatban készülnek a hét két mérkőzésére, s persze egyelőre a szerdai bajnokira fókuszálnak. A kék-fehéreket talán Grosch Vivien ismeri a legjobban, ő ugyanis az elmúlt szezonban még a fővárosi együttes játékosa volt.

"Sok helyen kicserélődött szerdai ellenfelünk kerete, de a játékstílus maradt - mondta Vivi a meccs felvezetéseként. - Az biztos, hogy egy elszánt csapattal találkozunk majd, hiszen az MTK több olyan mérkőzést nem tudott megnyerni, amely már a kezükben volt. Ezek után biztos vagyok benne, hogy ellenünk akarnak majd bizonyítani. A legfontosabb az agresszív védekezés lesz, amennyiben labdaszerzések után gyors gólokat tudunk lőni, megkönnyítjük a saját dolgunkat."

Az október 25-én, szerdán 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER - MTK-Budapest mérkőzést, Sándor György és Szabó Balázs vezeti majd. A találkozót az M4 Sport YouTube-csatornája élőben közvetíti.

A mérkőzésre elővételben honlapunkon lehet jegyet venni a JEGY/TICKET menüpont alatt: https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ A Hódos Imre Rendezvénycsarnok pénztára egy órával a kezdés előtt, 17 órakor nyit ki, ekkor lesz kapunyitás is. A helyre szóló jegy ára 2500 Ft, a nem helyre szóló belépő 1500 forintba kerül.


Vida Gyula

Forrás: dvsckezilabda.hu

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

május 25., 20:04

Nem bírtuk a végét

Hiába játszott bő 40 percig kiválóan a DVSC SCHAEFFLER a bajnok és kupagyőztes Ferencváros otthonában, egy párperces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy a fővárosiak megnyerjék a mérkőzést. Ezzel matematikailag is eldőlt, hogy a negyedik helyen végzünk a bajnokságban. Tovább...

május 24., 17:00

A bajnokcsapat otthonában zárjuk a szezont

Egy hosszú és fárasztó szezon utolsó felvonása következik a debreceni lányok számára szombaton, az Elek Gyula Arénában, a már biztos aranyérmes Fradi otthonában. A találkozót az M4Sport+ élőben közvetíti! Tovább...

május 22., 20:43

Kézilabdaünnep majdnem bravúrral

Ismét óriási mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Győr ellen. Az utolsó percig kérdéses volt, hogy melyik csapat nyer, de megint az ETO-nak volt szerencséje. Tovább...

május 21., 17:38

Újabb bravúrra várva!

A szezon utolsó hazai meccsét játssza szerda délután, 18 órakor a DVSC SCHAEFFLER a Győri Audi ETO KC ellen. Minden jegy elkelt, így telt ház lesz a rangadón, amelyen a debreceni lányok folytatnák 11 meccses győzelmi szériájukat! Tovább...

május 11., 21:04

Csodás közegben sima győzelem!

Sok hibával kezdtünk az újonc Kozármisleny otthonában, a folytatásban azonban érvényesült a papírforma. Tovább...