NBI 2022/2023DVSC-Schaeffler-Mosonmagyaróvár 30-24

Következik a bronzérmesek csatája

Az előző két szezon harmadik helyezettje találkozik pénteken 18 órakor a Hódosban. Igazi rangadónak számít a DVSC SCHAEFFLER - Motherson-Mosonmagyaróvár mérkőzés.

2022. szeptember 22., 18:17 - dvsckezilabda.hu

A DVSC SCHAEFFLER a várakozásoknak megfelelően megnyerte mindhárom eddig mérkőzését, de ahogy Szilágyi Zoltán is fogalmazott a héten: az igazi értékmérő most következik.

A vendég mosonmagyaróváriak is jól kezdték a bajnokságot, hiszen a nyitányon mindössze két góllal maradtak alul a Ferencváros otthonában, majd hazai pályán magabiztosan nyertek a Kisvárda és az Érd ellen.

"Tudjuk, hogy fontos összecsapás vár ránk, ugyanúgy készültünk a Mosonmagyaróvár ellen, mint az eddigi mérkőzésekre - mondta a rangadó felvezetéseként Szabó Nina, aki hatszor volt eredményes múlt pénteken, a Dunaújváros ellen. - Nagy csatára számítunk, melyet természetesen szeretnénk megnyerni. Bízom a csapatban és remélem, hogy sorozatban negyedszer is megszerezzük a két pontot hazai pályán. A védekezésünk meghatározó lesz, nem szabad hagynunk, hogy érvényesüljenek azok a játékok, amelyekből ellenfelünk eredményes."

A DVSC SCHAEFFLER - Motherson-Mosonmagyaróvári KC mérkőzés szeptember 23-án, pénteken 18 órakor kezdődik. A találkozót Bóna Szabolcs és Földesi Csaba vezeti majd. A felnőttek mérkőzése előtt, 16 órakor fiatal tehetségeinknek szurkolhatnak, a DVSC SCHAEFFLER U19 az Eszterházy SC csapatát fogadja.

A két mérkőzést egy belépővel meg lehet tekinteni. A jegyeket elővételben a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ oldalon vásárolhatják meg online. A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló jegy 1500 forintba kerül.

Személyes jegyvásárlásra pénteken lesz lehetőség. Pénztár- és kapunyitás 15.15-kor.

A mérkőzés szünetében az Alföldi Tej nyereményjátékán vehetnek részt szurkolóink!

A mérkőzést 20 órától újra megnézhetik hivatalos YouTube-csatornánkon!


Forrás: dvsckezilabda.hu

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

május 25., 20:04

Nem bírtuk a végét

Hiába játszott bő 40 percig kiválóan a DVSC SCHAEFFLER a bajnok és kupagyőztes Ferencváros otthonában, egy párperces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy a fővárosiak megnyerjék a mérkőzést. Ezzel matematikailag is eldőlt, hogy a negyedik helyen végzünk a bajnokságban. Tovább...

május 24., 17:00

A bajnokcsapat otthonában zárjuk a szezont

Egy hosszú és fárasztó szezon utolsó felvonása következik a debreceni lányok számára szombaton, az Elek Gyula Arénában, a már biztos aranyérmes Fradi otthonában. A találkozót az M4Sport+ élőben közvetíti! Tovább...

május 22., 20:43

Kézilabdaünnep majdnem bravúrral

Ismét óriási mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Győr ellen. Az utolsó percig kérdéses volt, hogy melyik csapat nyer, de megint az ETO-nak volt szerencséje. Tovább...

május 21., 17:38

Újabb bravúrra várva!

A szezon utolsó hazai meccsét játssza szerda délután, 18 órakor a DVSC SCHAEFFLER a Győri Audi ETO KC ellen. Minden jegy elkelt, így telt ház lesz a rangadón, amelyen a debreceni lányok folytatnák 11 meccses győzelmi szériájukat! Tovább...

május 11., 21:04

Csodás közegben sima győzelem!

Sok hibával kezdtünk az újonc Kozármisleny otthonában, a folytatásban azonban érvényesült a papírforma. Tovább...