MK 2022/2023DVSC-Schaeffler-Dunaújvárosi KKA 38-23

Magyar Kupa: a negyeddöntő a tét!

Szerdán, a szokottnál egy órával korábban, 17 órakor a Dunaújvárosi KKA csapatát fogadjuk a Magyar Kupában. Tét a negyeddöntőbe jutás!

2023. február 14., 14:42 - dvsckezilabda.hu

Nincs megállás, máris nyakunkon a DVSC SCHAEFFLER következő tétmeccse, bő másfél hónap leforgása alatt a tizedik. Február 15-én, szerdán délután öt órakor a Dunaújvárosi Kohász KA együttesét fogadjuk a Magyar Kupa 4. fordulójában.

A két csapat a bajnokság elején már találkozott, a Hódosban 40-27-re vertük az újvárosiakat, ahol sok debreceni kötődésű játékos szerepel. A szeptemberi mérkőzésen az első félidő derekáig tartotta a lépést a vendégcsapat a Lokival. A 17. perc elején még 9-9 volt az állás, a szünetben viszont már 21-14-re vezettünk.

"Nem szabad abból a bajnokiból kiindulni. Egy kupacsata mindig teljesen más, egy meccsen dől el minden - mondta Szabó Nina, aki az őszi meccsen remekül kézilabdázott. - Sok ismerős van az újvárosiaknál, akadnak rutinos játékosaik, de jellemző rájuk a fiatalos dinamizmus is. Természetesen jobban szeretnénk játszani, mint legutóbb, nem lehet más célunk, mint a továbbjutás."

A február 15-én, 17 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER - Dunaújvárosi KKA mérkőzést Kovács-Sebők Stefánia és Vastag-Réti Rebeka Réka vezeti majd. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén a vendégcsapat jut a negyeddöntőbe.

A találkozóra honlapunkon a JEGY ÉS BÉRLET menüpont alatt https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ vásárolhatnak jegyet elővételben. A nem helyre szóló belépő 1500, a helyre szóló belépő 2000 forintba kerül. Pénztár- és kapunyitás egy órával a kezdés előtt, 16 órakor lesz.

A mérkőzés ideje alatt a hosszanti oldalon található lelátók alatt ruhatár üzemel. A ruhatár díja 100 forint.


Forrás: dvsckezilabda.hu

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

május 25., 20:04

Nem bírtuk a végét

Hiába játszott bő 40 percig kiválóan a DVSC SCHAEFFLER a bajnok és kupagyőztes Ferencváros otthonában, egy párperces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy a fővárosiak megnyerjék a mérkőzést. Ezzel matematikailag is eldőlt, hogy a negyedik helyen végzünk a bajnokságban. Tovább...

május 24., 17:00

A bajnokcsapat otthonában zárjuk a szezont

Egy hosszú és fárasztó szezon utolsó felvonása következik a debreceni lányok számára szombaton, az Elek Gyula Arénában, a már biztos aranyérmes Fradi otthonában. A találkozót az M4Sport+ élőben közvetíti! Tovább...

május 22., 20:43

Kézilabdaünnep majdnem bravúrral

Ismét óriási mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Győr ellen. Az utolsó percig kérdéses volt, hogy melyik csapat nyer, de megint az ETO-nak volt szerencséje. Tovább...

május 21., 17:38

Újabb bravúrra várva!

A szezon utolsó hazai meccsét játssza szerda délután, 18 órakor a DVSC SCHAEFFLER a Győri Audi ETO KC ellen. Minden jegy elkelt, így telt ház lesz a rangadón, amelyen a debreceni lányok folytatnák 11 meccses győzelmi szériájukat! Tovább...

május 11., 21:04

Csodás közegben sima győzelem!

Sok hibával kezdtünk az újonc Kozármisleny otthonában, a folytatásban azonban érvényesült a papírforma. Tovább...