NBI 2023/2024DVSC-Schaeffler-Kisvárda 33-19

Majális után bajnoki meccs

Közeleg a bajnokság hajrája, a DVSC SCHAEFFLER a Kisvárda elleni hazai mérkőzéssel kezdi meg a szezon utolsó hónapját. Szerdán 18 órakor a majális után remek programnak ígérkezik a találkozó.

április 30., 17:00 - dvsckezilabda.hu (Vida Gyula)

Még hat mérkőzés vár a debreceni lányokra, a szezonzáró széria május elsején szerdán kezdődik, amikor a Hódosban fogadják a Kisvárda-Master Good SE együttesét. A szabolcsi csapat helyzete nem egyszerű, eddig mindössze 11 pontot szereztek Józsa Krisztián tanítványai. A várdaiak sorsa a debreceni kirándulás utáni időszakban dőlhet el, hiszen zsinórban négyszer közvetlen riválisaik ellen lépnek pályára. Pedig nem kezdték rosszul a szezont a szabolcsiak, hiszen az MTK-t győzték le a nyitófordulóban, október elején pedig a Budaörs otthonában szereztek meglepetésre pontot. Jó ismerősünk a KKC házi góllövőlistáját 74 találattal vezető Karnik Szabina, aki Debrecenben nevelkedett, s pályafutása meghatározó részét a Lokiban töltötte.

A DVSC SCHAEFFLER játékosai az MTK elleni, szombati, idegenbeli győzelem után vasárnapra pihenőt kaptak, hétfő óta készülnek a Kisvárda elleni meccsre. A két csapat eddig 26 alkalommal találkozott az NB I-ben, s az örökmérleg jelentős DVSC fölényt mutat, 20 debreceni győzelem mellett háromszor lett döntetlen a végeredmény, s három kisvárdai siker született.

"Jó formában van a csapat, jó labdákat kapok a társaktól, ennek köszönhető, hogy a legutóbbi meccseken nekem is jól ment a játék - mondta a Mosonmagyaróvár ellen hat, az MTK-Budapest ellen öt gólig jutó jobbszélsőnk, Grosch Vivien. - Szeretném, ha ezt a formánkat a bajnokság végégig meg tudnánk őrizni, mert még sok feladat vár ránk, s szeretnénk elérni a célunkat! Szerdán is nagyon fontos mérkőzés vár ránk, koncentráltaknak kel lennünk. Mint minden meccsnek, ennek is a védekezés lesz a kulcsa. Ha megvalósítjuk a begyakorolt taktikai elemeket, akkor nem lesz gond a két pont itthon tartása!"

A DVSC SCHAEFFLER - Kisvárda-Master Good SE mérkőzés május 1-én, 18 órakor kezdődik a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A találkozót Felhő Ferenc és Öcsi Tamás vezeti majd.

A mérkőzésre elővételben honlapunkon, a JEGY/TICKET menüpont alatt vásárolhatnak belépőt. Link: https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ Személyesen a meccs napján juthatnak belépőhöz a Hódos Imre Rendezvénycsarnok pénztárában. Pénztárnyitás 17 órakor. A helyre szóló jegyek 2500, a nem helyre szóló belépők 1500 forintba kerülnek.

A Kisvárdáról érkező szurkolók online és személyesen a meccs előtt is megvásárolhatják belépőjüket az I-szektorba.

A mérkőzést az M4Sport Kézi élő YouTube csatornán lehet követni.


Vida Gyula

Forrás: dvsckezilabda.hu

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

május 25., 20:04

Nem bírtuk a végét

Hiába játszott bő 40 percig kiválóan a DVSC SCHAEFFLER a bajnok és kupagyőztes Ferencváros otthonában, egy párperces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy a fővárosiak megnyerjék a mérkőzést. Ezzel matematikailag is eldőlt, hogy a negyedik helyen végzünk a bajnokságban. Tovább...

május 24., 17:00

A bajnokcsapat otthonában zárjuk a szezont

Egy hosszú és fárasztó szezon utolsó felvonása következik a debreceni lányok számára szombaton, az Elek Gyula Arénában, a már biztos aranyérmes Fradi otthonában. A találkozót az M4Sport+ élőben közvetíti! Tovább...

május 22., 20:43

Kézilabdaünnep majdnem bravúrral

Ismét óriási mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Győr ellen. Az utolsó percig kérdéses volt, hogy melyik csapat nyer, de megint az ETO-nak volt szerencséje. Tovább...

május 21., 17:38

Újabb bravúrra várva!

A szezon utolsó hazai meccsét játssza szerda délután, 18 órakor a DVSC SCHAEFFLER a Győri Audi ETO KC ellen. Minden jegy elkelt, így telt ház lesz a rangadón, amelyen a debreceni lányok folytatnák 11 meccses győzelmi szériájukat! Tovább...

május 11., 21:04

Csodás közegben sima győzelem!

Sok hibával kezdtünk az újonc Kozármisleny otthonában, a folytatásban azonban érvényesült a papírforma. Tovább...