NBI 2023/2024DVSC-Schaeffler-Moyra-Budaörs 35-24

Szerda: egy nagy sorozat utolsó állomása

November elsején, 18 órakor a Moyra-Budaörs együttesét fogadja a DVSC SCHAEFFLER a Hódosban. Ez lesz két hét leforgása alatt az ötödik mérkőzése a debreceni lányoknak és egyben az utolsó hazai bajnoki idén.

október 31., 17:01 - dvsckezilabda.hu (Vida Gyula)

A Brest elleni BL-siker után szusszanhattak egy nagyobbat a DVSC SCHAEFFLER játékosai, vasárnapra és hétfőre is pihenőt kaptak. Rá is fért a lányokra a regeneráció, hiszen hatalmas volt szombaton a küzdelem, majd mindenki összeszedett egy-két apróbb sérülést, kék-zöld foltot. Szerdán pedig következik a szezon egyik legőrültebb két hetének záróakkordja, a Moyra-Budaörs Handball ellen.

A Pest megyei együttessel eddig 12 alkalommal találkozott a Loki, 11 győzelem mellett egy vereség szerepel az eredménysorban, méghozzá az elmúlt szezonból, amikor 2022. október 15-én, 25-23-ra kikaptunk riválisunk otthonában. Tavasszal aztán sikerült visszavágni a fájó vereségért, de az biztos, hogy a lányok azóta mindig fokozott figyelemmel mennek neki a Budaörs elleni meccsnek. Meg is érdemli a figyelmet az egykori 93-szoros válogatott kézilabdázó, Buday Dániel által irányított együttes, amely szép lassan masszív középcsapattá nőtte ki magát, jelenleg az ötödik helyen áll a bajnokságban. Az MBH a Kozármisleny elleni váratlan vereség ellenére tanyázik ilyen előkelő helyen a tabellán, a csapatot rutinos játékosok repítik, a házi góllövőlistán a válogatott kerettag Debreczeni-Klivinyi Kinga, Szekerczés Luca és az egykori Loki-játékos, Pálos-Bognár Barbara áll az első három helyen. A trió eddig 79 gólt szerzett.

"Most mindenkinek jó kedve van, hiszen szombaton óriási bravúrt hajtottunk végre a Brest legyőzésével, de ilyen meccs után mindig nehéz a következő mérkőzésen is ugyanilyen tempóban játszani, de remélem, hogy ugyanolyan koncentráltan és felkészülten tudunk majd játszani, nem lehet ,ás a célunk, mint a 2 pontot itthon tartani" - mondta honlapunknak Jovana Jovovics.

Jovi jól ismeri a Budaörs játékosait, hiszen éppen az ellenféltől szerződtettük.

"Számomra nem meglepetés a Budaörs jó szereplése, mert Buday Dani egy jó edző, tapasztalt, jó játékosaik vannak, ezért kell száz százalékosan koncentrálnunk ellenük, ugyanúgy, ahogy szombaton a Brest ellen. Ha meg tudjuk közelíteni az akkori teljesítményünket, akkor nem lehet baj" - tette hozzá Jovi.

Érdekesség, hogy bár még csak október van, a Budaörs ellen mégis utolsó hazai bajnoki mérkőzését játssza a csapat, hiszen november 15-én Vácott, aztán a vébé miatti szünetet követően, december 29-én, Kisvárdán lép pályára a csapat.

A november 1-én, szerdán 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER - Moyra-Budaörs Handball mérkőzést Altmár Kristóf és Horváth Márton vezeti majd. A találkozót az M4 Sport YouTube-csatornája élőben közvetíti.

A mérkőzésre elővételben honlapunkon lehet jegyet venni a JEGY/TICKET menüpont alatt: https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ A Hódos Imre Rendezvénycsarnok pénztára egy órával a kezdés előtt, 17 órakor nyit ki, ekkor lesz kapunyitás is. A helyre szóló jegy ára 2500 Ft, a nem helyre szóló belépő 1500 forintba kerül.


Vida Gyula

Forrás: dvsckezilabda.hu

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

november 28., 17:00

Francia olimpiai bajnok átlövő érkezik

Oceane Sercien-Ugolin személyében nemzetközi klasszis jobbátlövőt igazolt a DVSC SCHAEFFLER. A francia játékos a Vipers Kristiansand együttesétől érkezik, mellyel a Bajnokok Ligáját is megnyerte már. Kétéves, 2026-ig szóló szerződést írt alá. Tovább...

november 18., 18:52

Ezúttal nem sikerült meglepetést okozni

A küzdőszellemre ezúttal sem lehetett panasz, ám támadásban rengeteg volt a hiba, így a bukaresti döntetlen után ezúttal elmaradt a bravúr. Tovább...

november 17., 17:01

Összejöhet egy újabb bravúr?

A bravúros idegenbeli döntetlen után ezúttal a Hódosban játszunk a román bajnok ellen, méghozzá telt ház előtt, hiszen a találkozóra péntek délután az utolsó jegy is elfogyott! Tovább...

november 15., 20:35

Halláné Molnár Márta: Debreceni mellék­vágány

"Monyó" Csepelen lett NB I-es játékos, majd focista férjét követve pár szezont a Lokiban is játszott. Ma már nem tartja jó döntésnek a debreceni kalandot, de ettől függetlenül szívesen vállalkozott egy kis múltidézésre. Tovább...

november 15.

Megharcoltunk a két pontért

Bár végig vezettünk, s többször is eldönthettük volna a meccset, végül az utolsó percekig nagy csatában nyertünk a remekül harcoló Vác otthonában. Tovább...