EL 2022/2023DVSC-Schaeffler-Sola HK 25-21

Szombati cél a visszavágás

A norvégiai 30-25-ös vereség után ezúttal hazai pályán játszunk a Sola HK ellen. A DVSC SCHAEFFLER célja nem is lehet más, mint a visszavágás!

2023. február 3., 16:00 - dvsckezilabda.hu

Bosszantó vereségbe szaladt bele két hete Norvégiában a DVSC SCHAEFFLER, hiszen azt a semleges szakértők is hangsúlyozták, hogy a Sola nem jobb csapat, mint a Loki. Sajnos a Stavanger Idrettshallban borzasztóan kezdtük a mérkőzést, hamar elléptek az északiak hat góllal (8-2), s ez a különbség meg is maradt az első játékrész végéig. Aztán a szünet után fergeteges 12 percet produkáltak a debreceni lányok, s egy 9-3-as rohammal egyenlítettek. Sajnos a folytatásban a hazaiak holland válogatott kapusa, Rinka Duijndam lehúzta a rolót, így végül öt góllal nyert a norvég együttes.

Azóta a Sola három bajnoki meccset játszott, előbb három nappal az EL-meccs után meglepetésre hazai pályán kikapott a Fredrikstadtól, majd hazai pályán legyőzte a Byasent, s e hét szerdáján magabiztosan nyert a Molde otthonában.

A DVSC SCHAEFFLER két hazai bajnokin van túl a norvégiai túra óta. Múlt csütörtökön a Békéscsabát, vasárnap a Kisvárdát győzte le a csapat a Hódosban. A szabolcsiak elleni találkozó után hétfőre pihenőnapot kaptak a lányok, kedd óta pedig a kupameccsre koncentrálnak.

"Nagyon keményen készültünk a szombati meccsre, mindenképpen szeretnénk visszavágni a kinti vereségért - mondta a norvégiai találkozó utolsó gólját szerző Töpfner Alexandra. - Stavangerben sajnos nagyon rosszul kezdtünk, hamar komoly hátrányba kerültünk. A második félidő elején volt egy jó periódusunk, akkor sikerült egyenlíteni, de a végjáték ismét a hazaiaké volt. Az első hazai Európa Liga meccsünkön, a Nyköbing ellen szinte belehajszolt minket a szurkolótábor a győzelembe, most, ha lehet még nagyobb szükségünk lesz a debreceni közönség támogatására."

A február 4-én, szombaton 20 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER - Sola HK EHF Európa Liga csoportmérkőzést két török játékvezető, Pinar Ünlü Hatipoglu és Mehtap Simsek vezeti. Az EHF ellenőr az ukrán Viktor Konopliiasztij lesz.

A mérkőzést a Sport1 TV élőben közvetíti, a riporter Bartha Zoltán, a szakkommentátor Köstner Vilmos lesz.

A mérkőzésre honlapunkon a JEGY ÉS BÉRLET menüpont alatt (https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/) vásárolhatnak jegyet elővételben. A nem helyre szóló belépő 3000, a helyre szóló belépő 3500 forintba kerül.

A Hódos Imre Rendezvénycsarnokban két órával a kezdés előtt, 18 órakor lesz kapunyitás. Amennyiben a meccs napjára marad értékesíthető belépő, a pénztár is ugyanebben az időpontban nyit ki. A csarnok büféje már 17 órától várja a mérkőzésre érkezőket. A gyorsabb kiszolgálás érdekében a büfében mobil sörcsapoló is működik majd.

A mérkőzés ideje alatt a hosszanti oldalon található lelátók alatt ruhatár üzemel. A ruhatár díja 100 forint.

Az Európa Liga csoportmérkőzéseken pohárban sem lehet italt bevinni a lelátókra!


Forrás: dvsckezilabda.hu

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

május 25., 20:04

Nem bírtuk a végét

Hiába játszott bő 40 percig kiválóan a DVSC SCHAEFFLER a bajnok és kupagyőztes Ferencváros otthonában, egy párperces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy a fővárosiak megnyerjék a mérkőzést. Ezzel matematikailag is eldőlt, hogy a negyedik helyen végzünk a bajnokságban. Tovább...

május 24., 17:00

A bajnokcsapat otthonában zárjuk a szezont

Egy hosszú és fárasztó szezon utolsó felvonása következik a debreceni lányok számára szombaton, az Elek Gyula Arénában, a már biztos aranyérmes Fradi otthonában. A találkozót az M4Sport+ élőben közvetíti! Tovább...

május 22., 20:43

Kézilabdaünnep majdnem bravúrral

Ismét óriási mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Győr ellen. Az utolsó percig kérdéses volt, hogy melyik csapat nyer, de megint az ETO-nak volt szerencséje. Tovább...

május 21., 17:38

Újabb bravúrra várva!

A szezon utolsó hazai meccsét játssza szerda délután, 18 órakor a DVSC SCHAEFFLER a Győri Audi ETO KC ellen. Minden jegy elkelt, így telt ház lesz a rangadón, amelyen a debreceni lányok folytatnák 11 meccses győzelmi szériájukat! Tovább...

május 11., 21:04

Csodás közegben sima győzelem!

Sok hibával kezdtünk az újonc Kozármisleny otthonában, a folytatásban azonban érvényesült a papírforma. Tovább...