NBI 2023/2024DVSC-Schaeffler-Győri Audi ETO KC 30-31

Újabb bravúrra várva!

A szezon utolsó hazai meccsét játssza szerda délután, 18 órakor a DVSC SCHAEFFLER a Győri Audi ETO KC ellen. Minden jegy elkelt, így telt ház lesz a rangadón, amelyen a debreceni lányok folytatnák 11 meccses győzelmi szériájukat!

május 21., 17:38 - dvsckezilabda.hu (Vida Gyula)

Egy több, mint másfél évtizedes rossz sorozat tört meg február 10-én, amikor a Bajnokok Ligája A-csoportjának 13. fordulójában legyőztük a győri csapatot 29-28-ra. Azóta egyszer már találkoztak a felek, méghozzá semleges környezetben, Tatabányán a Magyar Kupa elődöntőjében, s akkor drámai csatában a zöld-fehérek nyertek 29-28-ra. Ez a két eredmény is mutatja, milyen kiélezett csatákat vív egymással a két csapat az elmúlt években. A Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjére készülő Audi ETO a bajnoki címvédésről már valószínűleg lemondhat, hiszen a Ferencvárosnak szerdán a Vasas elleni győzelem elég az aranyérmem megszerzéshez. Nekünk viszont a dobogóra kerüléshez nagyon nagy szükségünk lenne a ötszörös BL-győztes ellen megszerezhető pontokra.

Mindkét csapat remekül teljesít a bajnokság második körében, eddig a DVSC SCHAEFFLER és a Győri Audi ETO KC is megnyerte az összes meccsét, a győriek 13, mi 11 sikerrel a hátunk mögött várjuk a szerdai rangadót.

"Nagyon örülök, hogy stabil teljesítményt tudtunk nyújtani az elmúlt időszakban és azon leszünk, hogy folytassuk ezt a jó sorozatot, de tudjuk, hogy most jön a két legfontosabb találkozó a két legnehezebb ellenféllel szemben - fogalmazott a pályafutását nyártól Metzben folytató Vámos Petra, akinek ez lesz az utolsó hazai meccse DVSC-mezben. - Azon leszünk, hogy folytassuk ezt a sorozatot! Az elmúlt években mindig kőkemény csatát vívott a két csapat és legutóbb, a hazai BL-csoportmeccsen áttört a gát, ez mindenképpen erőt ad nekünk. Ez azonban egy teljesen más mérkőzés lesz, mint a februári volt. Ha a védekezésünket stabilizálni tudjuk és megállítjuk a Győr gyors lerohanásait, akkor ezúttal is lehet esélyünk. Megpróbálom az érzelmeket félretenni erre a hatvan percre, hiszen most lépek utoljára pályára debreceni mezben a Hódosban. Szeretnék jó teljesítménnyel elköszönni a szurkolóktól!"

Az már kedden délelőtt eldőlt, hogy az elmúlt évek hagyományainak megfelelően telt ház előtt kezdődik majd a Loki-Győr csata, hiszen az utolsó belépő is gazdára talált.

A május 22-én, 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER - Győri Audi ETO KC mérkőzést Altmár Kristóf és Horváth Márton vezeti majd. A találkozóra, mivel minden jegy elkelt, a Hódos Imre Rendezvénycsarnok pénztára nem nyit ki. A mérkőzést az M4Sport+ csatorna (a Duna World helyén található) élőben közvetíti.

A mérkőzés előtt és után ünnepi eseményeket is láthatnak szurkolóink. A kezdés előtt átadjuk a szezon legjobb felnőtt játékosának járó Jeddi Mária-díjat, valamint díjazzuk az utánpótlásban dolgozókat, többek között gazdára talál a Komáromi Ákos-díj is. A találkozó befejezése után pedig távozó játékosainkat köszöntjük.

A rangadó előtt délután fél négykor kezdődik a DVSC SCHAEFFLER gyermeknap a Hódos Imre Rendezvénycsarnok előtt. Lesz ugrálóvár, óriás darts, arcfestés, rendőrségi bemutató és kvízjáték. Az ügyesebbek pedig kipróbálhatják magukat a vaxleszedő versenyben is.

Minden érvényes bérlettel, jeggyel rendelkező 18 éven aluli gyerek egyedi tervezésű ajándékpólót és pizzaszeletet kap. A 6 éven aluli gyerekek szokás szerint ingyen jöhetnek be a mérkőzésre. Ők is kapnak az ingyen pólóból és a pizzából, ha a szüleiknek van belépőjük a Győr elleni találkozóra.


Vida Gyula

Forrás: dvsckezilabda.hu

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

május 25., 20:04

Nem bírtuk a végét

Hiába játszott bő 40 percig kiválóan a DVSC SCHAEFFLER a bajnok és kupagyőztes Ferencváros otthonában, egy párperces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy a fővárosiak megnyerjék a mérkőzést. Ezzel matematikailag is eldőlt, hogy a negyedik helyen végzünk a bajnokságban. Tovább...

május 24., 17:00

A bajnokcsapat otthonában zárjuk a szezont

Egy hosszú és fárasztó szezon utolsó felvonása következik a debreceni lányok számára szombaton, az Elek Gyula Arénában, a már biztos aranyérmes Fradi otthonában. A találkozót az M4Sport+ élőben közvetíti! Tovább...

május 22., 20:43

Kézilabdaünnep majdnem bravúrral

Ismét óriási mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Győr ellen. Az utolsó percig kérdéses volt, hogy melyik csapat nyer, de megint az ETO-nak volt szerencséje. Tovább...

május 21., 17:38

Újabb bravúrra várva!

A szezon utolsó hazai meccsét játssza szerda délután, 18 órakor a DVSC SCHAEFFLER a Győri Audi ETO KC ellen. Minden jegy elkelt, így telt ház lesz a rangadón, amelyen a debreceni lányok folytatnák 11 meccses győzelmi szériájukat! Tovább...

május 11., 21:04

Csodás közegben sima győzelem!

Sok hibával kezdtünk az újonc Kozármisleny otthonában, a folytatásban azonban érvényesült a papírforma. Tovább...