NBI 2022/2023DVSC-Schaeffler-Kisvárda 22-19

Újabb keleti rivális érkezik

A Békéscsaba elleni győzelem után vasárnap újabb hazai mérkőzés vár a DVSC SCHAEFFLER csapatára, vasárnap 18 órakor a Kisvárdát fogadjuk a Hódosban.

2023. január 28., 16:03 - dvsckezilabda.hu

Sűrű a program, vasárnaptól-vasárnapig háromszor lép pályára a debreceni együttes, a norvégiai EHF Európa Liga találkozó és a csütörtöki hazai bajnoki után január utolsó vasárnapján a Kisvárda lesz a vendégünk. A szabolcsi hölgyek is játszottak csütörtökön, s bár a szünetben még csak egy góllal vezettek, végül 28-19-re nyertek hazai pályán a Dunaújváros ellen. A várdai siker kulcsa Mátéfi Dalma remek kapusteljesítménye mellett Udvardi Laura és Karnik Szabina gólerős játéka volt.

A DVSC SCHAEFFLER védekezése rendben volt csütörtökön, ám a Békéscsaba ellen is rengeteg tiszta helyzet maradt kihasználatlanul, ezen kell javítani! A sérült Jovovics Jovana és Hornyák Dóra mellett legutóbb betegsége miatt hiányzott, Mariana Costa, ha javul brazil válogatott jobbszélsőnk állapota, elképzelhető, hogy vasárnap ott lesz a meccskereteben.

"Igyekszünk alkalmazkodni a sűrű programhoz, nincs sok időnk két meccs között, így nehezebb felkészülni a következő feladatra - mondta a Békéscsaba ellen három gólt szerző balszélsőnk Vámos Míra. - A Kisvárda nehéz ellenfél, ez a legutóbbi egymás elleni meccsünkön is kiderült, amikor drámai végjátékban szereztük meg a két pontot. Vasárnap is szükség lesz a jó védekezésre és a befejezéseknél pontosabbnak kell lennünk, ha nem akarunk újra olyan szoros meccset játszani, mint tavaly februárban."

A január 29-én, vasárnap 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER - Kisvárda-Master Good SE mérkőzést Kiu Gábor és Kiu Tamás vezeti. A mérkőzésre elővételben megvásárolhatják a belépőiket honlapunkon a jegy és bérlet menüpont alatt (https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/). A nem helyre szóló belépő 1500, a helyre szóló belépő 2000 forintba kerül.

A helyszínen pénztár- és kapunyitás egy órával a kezdés előtt, 17 órakor. A Hódos Imre Rendezvénycsarnok büféje 16 órától várja a mérkőzésre érkező szurkolókat.

A mérkőzésen pohárban sem lehet italt bevinni a lelátókra! A meccs ideje alatt a hosszanti oldalon található lelátók alatt ruhatár üzemel. A ruhatár díja 100 forint.


Forrás: dvsckezilabda.hu

A mérkőzés adatlapja: sportstatisztika.com

Friss hírek

május 25., 20:04

Nem bírtuk a végét

Hiába játszott bő 40 percig kiválóan a DVSC SCHAEFFLER a bajnok és kupagyőztes Ferencváros otthonában, egy párperces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy a fővárosiak megnyerjék a mérkőzést. Ezzel matematikailag is eldőlt, hogy a negyedik helyen végzünk a bajnokságban. Tovább...

május 24., 17:00

A bajnokcsapat otthonában zárjuk a szezont

Egy hosszú és fárasztó szezon utolsó felvonása következik a debreceni lányok számára szombaton, az Elek Gyula Arénában, a már biztos aranyérmes Fradi otthonában. A találkozót az M4Sport+ élőben közvetíti! Tovább...

május 22., 20:43

Kézilabdaünnep majdnem bravúrral

Ismét óriási mérkőzést játszott a DVSC SCHAEFFLER a Győr ellen. Az utolsó percig kérdéses volt, hogy melyik csapat nyer, de megint az ETO-nak volt szerencséje. Tovább...

május 21., 17:38

Újabb bravúrra várva!

A szezon utolsó hazai meccsét játssza szerda délután, 18 órakor a DVSC SCHAEFFLER a Győri Audi ETO KC ellen. Minden jegy elkelt, így telt ház lesz a rangadón, amelyen a debreceni lányok folytatnák 11 meccses győzelmi szériájukat! Tovább...

május 11., 21:04

Csodás közegben sima győzelem!

Sok hibával kezdtünk az újonc Kozármisleny otthonában, a folytatásban azonban érvényesült a papírforma. Tovább...